Workshops van Circus Saranti

Wil jij werken aan je goochel-skills of heb je altijd al eens een eenwieler willen proberen? Of kunnen je flauwe grappen wel een beetje pit gebruiken? Kom dan langs bij Circus Saranti en doe mee aan een workshop of activiteit.

Maak je eigen zeefdruk - workshop

Breng je eigen t-shirt, theedoek, tas of ander textiel mee of koop een nog onbeschilderd item. Kies uit één van de zeefdrukramen, voorzie jouw item van een gratis zeefdruk, even laten drogen en aantrekken!

Abe de verteller

Abe neemt je mee in de wereld van mythen en sprookjes. Hij vertelt verhalen uit de Keltische en Noordse traditie, ridderverhalen, Griekse mythen, grimmige sprookjes, Nederlandse sagen en nog veel meer.

Hiphopworkshop

Kijk je ook altijd nieuwe moves op YouTube en droom je ervan om dat ook te kunnen? Doe dan mee met deze toffe hiphopworkshop!

Koken met Mama Mascha

Zin in lekkere en verantwoorde hapjes maken? In de foodtruck van Mama Mascha ga je zelf aan de slag! En het leuke is dat je ze daarna mag opeten.

Kinderyoga - clinic

Kinderen leven in een snelle wereld met steeds meer prikkels. Kinderyoga is een manier om hen bewust te laten worden van hun lichaam en geest. Met yoga geef je ze tools mee om rustiger te worden en steviger in hun schoenen te staan. Volg een speciale kinderyogaclinic op FestiVitaal.

Hindernisbaan

Rennen, springen en klauteren tot je er bij neervalt. Kinderen kunnen zich volledig uitleven op de hindernisbaan.

Lopen op het water

Leef je lekker uit in een waterloopbal. Lopen, rennen, springen! Het is nog nooit zo leuk geweest als op het water.

En nog veel meer

Laat je schminken tot een superheld of prinses. Zweef door de lucht in de zweefmolen of fiets je eigen smoothie bij elkaar op de smoothiefietsen.

Plattegrond FestiVitaal

Een overzicht waar alle activiteiten op het FestiVitaal plaatsvinden.

Download de plattegrond (pdf)

Programma FestiVitaal

U wilt weten wanneer welke activiteit plaatsvindt?

Download het programmaoverzicht (pdf)

Huisregels FestiVitaal

Recreatiegebied De Heide is een prachtig natuurgebied. Dat willen we graag zo houden. Als organisatie doen we er alles aan, om de hinder aan het recreatiegebied tot een minimum te beperken. We vragen onze bezoekers om ook zo te handelen. Helpen jullie mee?

Bekijk hier de FestiVitaal huisregels

Route en parkeren

Woon je in de buurt? Kom dan vooral op de fiets naar De Heide, ten zuidwesten van Heerenveen. Woon je wat verder weg en kom je met de auto? Parkeer dan bij het Abe Lenstra Stadion. Voor jou begint FestiVitaal daar! We brengen je snel en comfortabel met onze FestiVoertuigen naar het festivalterrein. Onze voertuigen rijden de hele dag af en aan naar het festivalterrein en terug naar de parkeerplaats.

Nog even op een rij

  • Met de auto? Parkeren doe je bij het Abe Lenstra Stadion, Abe Lenstra Boulevard. Bekijk hier de route in Google Maps.
  • Met de fiets? Bij recreatiegebied De Heide is volop gelegenheid om je fiets te stallen.
  • Met het openbaar vervoer? Pak dan lijn 115 en stap uit bij halte Heidetunnel. Vanaf daar is het nog 10 minuten lopen.

Waarom FestiVitaal?

FestiVitaal is een initiatief van De Friesland Zorgverzekeraar. Bij De Friesland geloven we dat mensen elkaar willen helpen om langer gezond, vitaal en gelukkig te leven. Onze ambitie? Van het Noorden de gezondste en meest vitale regio van Nederland maken. Daarom werken we veel samen met onze partners. Met hen ontwikkelen we tal van activiteiten en starten we nieuwe initiatieven, zoals FestiVitaal.