Doorgaan naar hoofdinhoud
Fun voor kids
Circus Saranti geeft workshop

Workshops van Circus Saranti

Wil jij werken aan je goochel-skills of heb je altijd al eens een eenwieler willen proberen? Of kunnen je flauwe grappen wel een beetje pit gebruiken? Kom dan langs bij Circus Saranti en doe mee aan een workshop of activiteit.

Kinderen aan het zeefdrukken tijdens een workshop.

Maak je eigen zeefdruk - workshop

Breng je eigen t-shirt, theedoek, tas of ander textiel mee of koop een nog onbeschilderd item. Kies uit één van de zeefdrukramen, voorzie jouw item van een gratis zeefdruk, even laten drogen en aantrekken!

Abe staat voor een groep kinderen en vertelt.

Abe de verteller

Abe neemt je mee in de wereld van mythen en sprookjes. Hij vertelt verhalen uit de Keltische en Noordse traditie, ridderverhalen, Griekse mythen, grimmige sprookjes, Nederlandse sagen en nog veel meer.

Hiphoppende kinderen

Hiphopworkshop

Kijk je ook altijd nieuwe moves op YouTube en droom je ervan om dat ook te kunnen? Doe dan mee met deze toffe hiphopworkshop!

Kinderen koken in de foodtruck van Mama Mascha

Koken met Mama Mascha

Zin in lekkere en verantwoorde hapjes maken? In de foodtruck van Mama Mascha ga je zelf aan de slag! En het leuke is dat je ze daarna mag opeten.

Kinderen in een kring doen yoga-oefeningen.

Kinderyoga - clinic

Kinderen leven in een snelle wereld met steeds meer prikkels. Kinderyoga is een manier om hen bewust te laten worden van hun lichaam en geest. Met yoga geef je ze tools mee om rustiger te worden en steviger in hun schoenen te staan. Volg een speciale kinderyogaclinic op FestiVitaal.

Kinderen op de hindernisluchtbaan en springkussen

Hindernisbaan

Rennen, springen en klauteren tot je er bij neervalt. Kinderen kunnen zich volledig uitleven op de hindernisbaan.

Kind in een waterloopbal op het water.

Lopen op het water

Leef je lekker uit in een waterloopbal. Lopen, rennen, springen! Het is nog nooit zo leuk geweest als op het water.

Jongentje wordt geschminkt.

En nog veel meer

Laat je schminken tot een superheld of prinses. Zweef door de lucht in de zweefmolen of fiets je eigen smoothie bij elkaar op de smoothiefietsen.

Recreatiegebied De Heide Heerenveen
28 oktober 2018
Gratis toegang

Plattegrond

Programma

Route en parkeren

Huisregels FestiVitaal

Waarom FestiVitaal?

FestiVitaal is een initiatief van De Friesland Zorgverzekeraar. Bij De Friesland geloven we dat mensen elkaar willen helpen om langer gezond, vitaal en gelukkig te leven. Onze ambitie? Van het Noorden de gezondste en meest vitale regio van Nederland maken. Daarom werken we veel samen met onze partners. Met hen ontwikkelen we tal van activiteiten en starten we nieuwe initiatieven, zoals FestiVitaal.