U bepaalt wanneer u uw premie betaalt

Bij het afsluiten van uw zorgverzekering geeft u aan hoe u wilt betalen. Bijvoorbeeld per automatische incasso. U bepaalt zelf wanneer wij de premie afschrijven. U kunt ook betalen via een rekening die u per e-mail ontvangt. Wij sturen u dan een e-mail met een betaallink.

Uw rekening betalen

U bepaalt zelf op welke manier u de premie en uw zorgkosten betaalt. Bijvoorbeeld met een automatische incasso. Of u betaalt zelf de rekening die u per post of e-mail ontvangt.

Betalingsregeling

Heeft u een rekening ontvangen en lukt het niet deze in één keer te betalen? Bijvoorbeeld voor het eigen risico? U kunt bij ons online een betalingsregeling aanvragen.

Verplicht eigen risico

Betaal het verplicht eigen risico van € 385 in 10 termijnen. U kunt dit jaarlijks aanvragen. Doe dit wel voor 1 februari. Na deze datum gaat uw verzoek namelijk in per 1 februari van het volgende jaar.

Uw betaling is op een andere dag afgeschreven

Soms kunnen wij geen incasso uitvoeren op de afgesproken datum. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn.

Hoe berekenen wij de hoogte van de premie?

De overheid bepaalt elk jaar opnieuw wat de basisverzekering vergoedt. Wij bieden graag duidelijkheid over de premieberekening.

Wat gebeurt er als u niet betaalt?

Kunt u een rekening niet betalen? Voor een keer is dat niet erg. Voor een langere periode niet betalen heeft wel gevolgen.

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

"" hoogste klantwaardering op Independer
8.0 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
558.000 klanten gingen u voor