Samen Fitter een vitaal initiatief van De Friesland

De Friesland gelooft dat mensen elkaar willen helpen om gezond en vitaal te leven. Onze gezamenlijke droom is om de gezondste en meest vitale ‘mienskip’ van Nederland te zijn. Dat kan alleen samen met u! Door kennis over gezondheid te bundelen en voor iedereen bereikbaar te maken, hopen we onze droom samen met u waar te maken.
Samen Fitter

Voor wie is Samen Fitter?

Samen Fitter is hét vitaliteitsprogramma voor iedereen die goed in z’n vel wil zitten. Die bewuster wil omgaan met z’n gezondheid, die méér uit het leven wil halen. Op uw tempo, op uw manier. Een plek waar u goed advies krijgt en inspirerende tips vindt. En een steuntje in de rug krijgt als u dat even nodig heeft. Want fit worden en fit blijven, dat doen we samen. 

Kijk op samenfitter.nu

Op samenfitter.nu vindt u inspiratie, activiteiten en uitdagingen die bij u passen. En heeft u een vraag? Dan kunt u die stellen aan een expert van uw keuze. Zo ontdekt u nieuwe wegen naar een vitale leefstijl.

Samen Fitter webshop

In onze webshop vindt u allerlei gezonde producten die u nóg fitter en blijer maken. Van sporthorloge tot workshop. Van gezonde maaltijdbox tot sportabonnement. En als deelnemer van Samen Fitter shopt u uiteraard met mooie kortingen.

Binnenkort nog meer Samen Fitter

Altijd dichtbij met de Samen Fitter app die begin 2023 uit komt. Door mee te doen aan acties en uitdagingen in de app werkt u gemakkelijk, elke dag, aan uw eigen gezondheidsdoelen. Wilt u inzicht in hoe vitaal u bent? Dat kan met de Samen Fitter vitaliteitstest. Bewegen, ontspannen, eten, slapen: ze tellen allemaal mee. Vanaf begin 2023 kunt u de test doen. 

Doe je mee? Lid worden van Samen Fitter is gratis.

Meld u aan op Samen Fitter

8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
540.400 klanten gingen u voor