Epke Zonderland wandelt met gezin in het bos

Jouw fitmaatje, dat is Samen Fitter

Ontdek waarmee jij aan de slag kunt gaan.

 

Samen Fitter is jouw fitmaatje, het vitaliteitsprogramma dat je helpt om stappen te nemen naar jouw vitalere leven. Of je nu net begint met gezonder leven of al lekker bezig bent. We kunnen allemaal wel eens een steuntje in de rug of inspiratie gebruiken. Met Samen Fitter ontdek je, stapsgewijs, hoe jij beter in je vel kunt zitten. Van meer bewegen tot van betekenis zijn voor je omgeving. Alleen, met je vrienden of samen met andere deelnemers van Samen Fitter. Want fit worden én fit blijven, dat kunnen we samen.

Samen Fitter

Samen Fitter draagt bij aan onze droom om de meest vitale mienskip (gemeenschap) van Nederland te zijn. Ontdek op Samen Fitter waarmee jij aan de slag kunt gaan.

Ga naar Samen Fitter

Persoon houdt telefoon vast met daarop de vitaliteitstest

Doe de vitaliteitstest

Doe de vitaliteitstest en ontdek waar je stap voor stap mee aan de slag kunt gaan. Na slechts 10 minuten weet je al waar je staat.

Ontdek Samen Fitter

Laat je inspireren en motiveren door activiteiten of uitdagingen die bij jou passen. Of neem een kijkje in de webshop voor gezond voordeel.

Aan de slag

Met de Samen Fitter app kun je meedoen aan acties en uitdagingen in de app, waarmee je stap voor stap aan de slag gaat met jouw gezondheid.

Heb je een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer