Samen Fitter de gezonde community van De Friesland

Samen Fitter is een initiatief van De Friesland. De Friesland gelooft dat mensen elkaar willen helpen om gezond en vitaal te leven. Onze gezamenlijke droom is om de gezondste en meest vitale ‘mienskip’ van Nederland te zijn. Dat kan alleen samen met u! Door kennis over gezondheid te bundelen en voor iedereen bereikbaar te maken, hopen we onze droom samen met u waar te maken.
""

Vanuit deze gedachte is de community Doe je mee? ontstaan. Samen Fitter is de doorontwikkeling van Doe je mee. Samen Fitter is nu de plek waar mensen met elkaar in gesprek gaan, meedenken en vooral ook meedoen.

Meer dan een community

Samen Fitter heeft naast de community ook een webshop en vanaf 2022 een app. In de webshop vindt u producten en activiteiten die u helpen vitaal te blijven of te worden. Met de introductie van de app begin 2022, kunt u ook punten gaan sparen met activiteiten die u doet. Deze punten kunt u gebruiken voor extra korting in de webshop.

Voor wie is Samen Fitter?

Gezondheid en vitaliteit moet voor iedereen bereikbaar zijn. Het maakt dus niet uit of u verzekerd bent bij De Friesland of niet. Of u gezond bent of niet, wat uw leeftijd is, of u een beginner bent of al kampioen. Samen maken we de kennis die voor iedereen te gebruiken is. Dus doet u mee met Samen Fitter? Sluit aan bij onze community en ga samen met ons en alle andere deelnemers aan de slag met een vitaler en gezonder leven.

Praat mee

Word lid van Samen Fitter. Daarna kiest u zelf. Leer van anderen en deel wat u inspireert.

Denk mee

Vindt u het leuk om uw mening te geven, om andere te helpen met vragen en nieuwe of andere dingen uit te proberen? Denk dan mee. Probeer uitdagingen en deel uw ervaringen.

Doe mee

Regelmatig worden er inspirerende en uitdagende (online) challenges georganiseerd waar u zelf of samen aan deel kunt nemen. Doel? U helpen om gezond en vitaal te zijn. Daag uzelf en anderen uit en ervaar wat bij u past. Samen maken we de meest vitale mienskip van Nederland: Samen Fitter! Doe je mee?

Meld u aan op Samen Fitter

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
550.450 klanten gingen u voor