Sponsoring

Door het sponsoren van goede initiatieven, maken we de mienskip vitaler. Doe je mee? 

Je overweegt een sponsorverzoek te doen bij De Friesland. Dat waarderen wij enorm. Alle initiatieven die bijdragen aan onze missie beoordelen en overwegen we zorgvuldig.

Vitale mienskip

Wij geloven dat mensen elkaar willen helpen langer gezond, vitaal en gelukkig te leven. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat investeren in gezondheid nodig is om de zorg voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden. Dit doen we samen met onder meer onze leden en partners.

Samen vitaal leven is waar we voor staan

Wij ondersteunen sponsorinitiatieven die actief bijdragen aan het realiseren van onze missie: Met elkaar de gezondste en meest vitale mienskip van Nederland zijn. Met ons sponsorbeleid geven we invulling aan onze rol als actieve en maatschappelijk betrokken organisatie. Dit doen we door mensen en organisaties te stimuleren door hen te ondersteunen bij activiteiten die aansluiten bij onze missie: Samen Vitaal Leven.

Ja, ik wil een sponsoraanvraag doen

Aan de hand van de vragen in het aanvraagformulier, ontdek je of je verzoek in aanmerking komt voor sponsoring. Ben je van mening dat jouw initiatief voldoet aan de voorwaarden? Stuur dan het aanvraagformulier in. 

Aanvraagformulier sponsoring

Heb je een vraag?

(058) 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

Actueel, nieuws en media

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer