Dokter Appke beantwoordt uw zorgvraag

Heeft u een vraag over uw gezondheid maar weet u niet of u hiervoor wel naar de huisarts moet? Stel dan uw vraag aan Dokter Appke. Een handige app waarin u antwoord krijgt van ervaren medisch deskundigen.
  • Snel én deskundig antwoord op uw gezondheidsvraag.
  • Klanten kunnen online beeldbellen met een huisarts.
  • Ook ’s avonds, in het weekend én op feestdagen bereikbaar.

Download Dokter Appke nu

Download nu snel de gratis app in de Google Play Store of in de App Store. Daarna beveiligt u de app met een persoonlijke pincode. U kunt dan direct uw vraag stellen.

Download in de Google Play Store Download in de App Store
Bekijk de gebruikersvoorwaarden van Dokter Appke (pdf, 378, 4 KB)

Gemak dient de mens

Het gebruik van de app is makkelijk. U appt uw gezondheidsvraag via Dokter Appke naar het team van Medicinfo. Een foto meesturen kan ook. Dokter Appke is er elke dag van de week! Op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 23.00 uur. En in het weekend en op feestdagen van 9.00 tot 21.00 uur. U kiest het moment.

Online beeldbellen

Naast chatten kunt u ook beeldbellen met een huisarts. Erg handig als uw eigen huisarts niet direct beschikbaar is. Bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend. Via de app kunt u persoonlijk en veilig een huisarts van Dokter Appke raadplegen.

Antwoord van ervaren verpleegkundigen

U krijgt via Dokter Appke antwoord van een team ervaren verpleegkundigen van Medicinfo. Zij kunnen als dat nodig is eventueel een arts en medisch specialist raadplegen. Medicinfo is een organisatie die iedere dag bezig is zorg te vernieuwen en beter te maken. Medicinfo werkt voor verschillende huisartsenposten en ziekenhuizen en heeft een uitgebreid netwerk van specialisten.

We zien uw gegevens niet

De gegevens die u in de app deelt zijn vertrouwelijk. Wij zien deze niet en zijn alleen beschikbaar voor MedicInfo. Een chat blijft voor u in de app staan. Wilt u een chat weggooien? Dan haalt u de app van uw telefoon en installeert deze opnieuw zodat u klaar bent om een nieuwe vraag te appen.

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
607.300 klanten gingen u voor