Groen & Fit Collectief

Jong en oud ondersteunen we om gezonde keuzes te maken en samen in beweging te komen. Dit doen we onder andere door het Groen en Fit Collectief.

Voordelen Groen & Fit

  • Korting op aanvullende verzekeringen, ook voor gezinsleden*
  • Het hele jaar door korting op buitenactiviteiten en -producten
  • 10% korting op de reisverzekering

* U ontvangt geen korting op de aanvullende verzekeringen van de Zelf Bewust Polis.

Handige services

Wat is het Groen & Fit Collectief?

Steeds meer onderzoek wijst uit: natuur heeft een gunstig effect op de gezondheid en het welzijn van mensen. Daarom hebben wij, samen met een aantal natuurorganisaties, is het Groen & Fit collectief ontwikkeld. Hiermee zetten we in op de gezonde voordelen voor mens en natuur. Als lid van een van de aangesloten natuurorganisaties profiteert u via het Groen & Fit collectief van voordeel en gezonde extra’s.

Duurzame zorgverzekeraar

Wij vinden het belangrijk de samenleving te verduurzamen. Als onderdeel van Achmea staan we zelfs in de top 4 van meest duurzame verzekeraars.

Hoe meld ik mij aan?

Dat kan als u lid bent van één van de deelnemende organisaties. Kies hieronder uw natuurorganisatie. Wij zorgen dan dat u uw collectiviteitskorting ontvangt en dat u meteen gebruik kunt maken van de voordelen en services van het collectief.

Heeft u al een Groen en Fit collectief bij ons afgesloten?

Dan hoeft u dit niet opnieuw aan ons door te geven. Als u lid blijft van één van de deelnemende organisaties, blijft u gebruik maken van de voordelen en services van het collectief.

Kies uw natuurorganisatie

8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
540.400 klanten gingen u voor