Groen & Fit Collectief

Jong en oud ondersteunen we om gezonde keuzes te maken en samen in beweging te komen. Dit doen we onder andere door het Groen & Fit Collectief.

Voordelen Groen & Fit

  • Korting op aanvullende verzekeringen, ook voor gezinsleden*
  • 10% korting op de reisverzekering
  • Vitaal voordeel met het vitaliteitsprogramma Samen Fitter

* Je ontvangt geen korting op de aanvullende verzekeringen van de Zelf Bewust Polis.

Handige services

Wat is het Groen & Fit Collectief?

Steeds meer onderzoek wijst uit: natuur heeft een gunstig effect op de gezondheid en het welzijn van mensen. Daarom hebben wij, samen met een aantal natuurorganisaties, het Groen & Fit Collectief ontwikkeld. Hiermee zetten we in op de gezonde voordelen voor mens en natuur. Als lid van een van de aangesloten natuurorganisaties profiteer je via het Groen & Fit Collectief van voordeel en gezonde extra’s.

Duurzame zorgverzekeraar

Wij vinden het belangrijk de samenleving te verduurzamen. Als onderdeel van Achmea staan we zelfs in de top 4 van meest duurzame verzekeraars.

Hoe meld ik mij aan?

Dat kan als je lid bent van één van de deelnemende organisaties. Kies hieronder je natuurorganisatie. Wij zorgen dan dat je jouw collectiviteitskorting ontvangt en dat je meteen gebruik kunt maken van de voordelen en services van het collectief.

Heb je al een Groen en Fit Collectief bij ons afgesloten?

Dan hoef je dit niet opnieuw aan ons door te geven. Als je lid blijft van één van de deelnemende organisaties dan blijf je gebruik maken van de voordelen en services van het collectief.

Kies je natuurorganisatie

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer