""

NIEUW! Het Plus-pakket

Profiteer van extra vergoedingen op de aanvullende verzekeringen.
Bereken uw premie

Het Plus-pakket is speciaal voor collectief verzekerden en afhankelijk van de afspraken die zijn gemaakt met uw werkgever. De extra vergoedingen zijn van toepassing op de AV Standaard, AV Extra en de AV Optimaal. Uiteraard blijft u met een Plus-pakket ook profiteren van andere collectieve voordelen, zoals de korting op de premie.

Vanaf 1 januari 2022 krijgt de naam van de aanvullende verzekering Standaard, Extra of Optimaal de toevoeging Plus voor collectief verzekerden.

Inhoud Plus-pakket

In onderstaande tabel vindt u alle extra vergoedingen die in het Plus-pakket zitten. Is er binnen de basisverzekering of aanvullende verzekering al een vergoeding? Dan komt de vergoeding uit het Plus-pakket hier als extra vergoeding bovenop. Alle vergoedingen zijn per verzekerde per kalenderjaar.

  • 2 extra fysiotherapiebehandelingen
  • Telefonische Psychologische hulp
  • Mentale gezondheid: online zelfhulpmodules
  • Mindfulness-Based Stress Reduction en Mindfulness-Based Cognitive Therapy

  • Cursusvergoeding
  • Dieetadvisering
  • Mantelzorg
  • Persoonlijke Gezondheidscheck
  • Kinderopvang bij ziekenhuisopname

Vergoedingenoverzicht Plus-pakket (pdf, 135,4 KB)

Meer voordeel met een collectieve zorgverzekering

Naast het Plus-pakket biedt een collectieve zorgverzekering nog meer voordeel, zoals korting op uw premie en online trainingen om mentaal fitter te worden.

Meer collectief voordeel

Hoe kan ik gebruik maken van het Plus-pakket?

Heeft uw werkgever akkoord gegeven voor het aanbieden van het Plus-pakket en heeft u op dit moment een collectieve zorgverzekering met een AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal? Dan profiteert u, als u niets wijzigt in uw pakket, per 1 januari 2022 automatisch van het voordeel uit het Plus-pakket.

Heeft u nog geen collectieve zorgverzekering met een AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal? En kunt u via uw werkgever wel profiteren van het Plus-pakket? Dan kunt u na 12 november uw pakket wijzigen en kiezen voor een AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal. U kunt uw wijziging zelf regelen via Mijn De Friesland of neem contact met ons op via (058) 291 31 31. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur.

Heeft uw werkgever afspraken met ons gemaakt over een collectieve zorgverzekering met Plus-pakket? Dan kunt u een collectieve zorgverzekering met AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal bij ons afsluiten. Dit kan op onze website. Bereken uw premie of neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 18.00 uur bereikbaar op 058 291 31 31.

Twijfelt u of u via uw werkgever een collectieve zorgverzekering met Plus-pakket af kan sluiten? Zoek dan tijdens het berekenen van de premie op de naam van uw werkgever. Als u gebruik kan maken van een collectieve zorgverzekering met Plus-pakket dan staat dit hier vermeld.

Bereken uw premie

Veelgestelde vragen

Of u gebruik kan maken van het Plus-pakket, hangt af van de afspraken die uw werkgever met ons heeft gemaakt. Uw werkgever heeft namelijk akkoord moeten geven op het aanbieden van het Plus-pakket.

Bent u op dit moment al collectief verzekerd via uw werkgever?

Dan heeft u in november persoonlijk bericht gehad over de wijzigingen in uw zorgverzekering en het Plus-pakket.

Heeft u nog geen collectieve zorgverzekering? 

En heeft uw werkgever afspraken met ons gemaakt over het Plus-pakket? U kunt zelf via onze website nakijken of u gebruik kunt maken van het Plus-pakket. Het Plus-pakket staat dan namelijk vermeld in de collectieve voordelen wanneer u tijdens het berekenen van de premie, zoekt op de naam van de werkgever.

Heeft u geen bericht gehad en twijfelt u of u gebruik kan maken van het Plus-pakket?

Neem dan contact op met uw werkgever.

Heeft u een collectieve zorgverzekering met een AV Standaard, Extra of Optimaal en wilt u geen gebruikmaken van het Plus-pakket? Kies dan een andere aanvullende verzekering of de Zelf Bewust Polis. U geeft uw wijziging makkelijk door via Mijn De Friesland.

Vanaf 1 januari 2022 krijgt de naam van de aanvullende verzekering Standaard, Extra of Optimaal de toevoeging Plus voor collectief verzekerden. Bent u collectief verzekerd met een Alles Verzorgd Polis en een AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal? En heeft uw werkgever akkoord gegeven voor het Plus-pakket? Dan ziet u dit terug op uw polisblad als AV Standaard Plus, AV Extra Plus of AV Optimaal Plus.
Heeft uw werkgever akkoord gegeven voor het aanbieden van het Plus-pakket? Dan krijgt de naam van uw aanvullende verzekering Standaard, Extra of Optimaal per 1 januari 2022 de toevoeging Plus. U profiteert dan automatisch van de extra vergoedingen.
Het Plus-pakket geldt alleen op de AV Standaard, AV Extra en AV Optimaal. Heeft uw werkgever akkoord gegeven voor het aanbieden van het Plus-pakket en wilt u hier gebruik van maken? Dan kunt u vanaf 12 november uw aanvullende verzekering wijzigen via Mijn De Friesland. Of neem contact met ons op via (058) 291 31 31. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur.
Het Plus-pakket is alleen van toepassing op de AV Standaard, AV Extra en AV Optimaal en kan daarom niet afgesloten worden bij een Zelf Bewust Polis. Heeft uw werkgever akkoord gegeven voor het aanbieden van het Plus-pakket en wilt u gebruik maken van dit pakket? Dan kunt u vanaf 12 november uw zorgverzekering wijzigen via Mijn De Friesland. Of neem contact met ons op via (058) 291 31 31. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur.
Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
607.300 klanten gingen u voor