Het Plus-pakket

Speciaal voor collectieve werknemers zijn er extra vergoedingen op de aanvullende verzekeringen in het Plus-pakket.
Bereken je premie

Het Plus-pakket is speciaal voor collectief verzekerden. Ben je via je werk verzekerd bij ons? En heb je de Alles Verzorgd Polis met een AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal? Dan krijg je extra vergoedingen via het Plus-pakket.

Het Plus-pakket

Met het Plus-pakket heb je recht op extra vergoedingen. Bijvoorbeeld voor meer fysiotherapiebehandelingen, een persoonlijke gezondheidscheck of een preventieve cursus. Uiteraard blijf je met een Plus-pakket ook profiteren van andere collectieve voordelen, zoals de korting op de premie van je aanvullende (tand)verzekeringen.

Vergoedingen uit het Plus-pakket:

Hieronder vind je alle extra vergoedingen die in het Plus-pakket zitten. Is er binnen de basisverzekering of aanvullende verzekering al een vergoeding? Dan komt de vergoeding uit het Plus-pakket hier als extra vergoeding bovenop. Alle vergoedingen zijn per verzekerde per kalenderjaar.

Meer voordeel met een collectieve zorgverzekering

Naast het Plus-pakket biedt een collectieve zorgverzekering nog meer voordeel, zoals korting op de aanvullende verzekeringen voor jou en je gezinsleden.

Meer collectief voordeel

Hoe kan ik gebruik maken van het Plus-pakket?

Heb je een collectieve zorgverzekering via je werkgever met een AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal? Dan profiteer je automatisch van het voordeel uit het Plus-pakket.

Heb je nog geen collectieve zorgverzekering met een AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal? Dan kun je na 12 november je pakket wijzigen en kiezen voor een AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal. Je kunt je wijziging zelf regelen via Mijn De Friesland of neem contact met ons op via (058) 291 31 31. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur.

Wijzig verzekering via Mijn De Friesland

Heeft je werkgever afspraken met ons gemaakt over een collectieve zorgverzekering? Dan kun je een collectieve zorgverzekering met AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal bij ons afsluiten. Dit kan op onze website. Bereken je premie of neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 18.00 uur bereikbaar op 058 291 31 31. 

Bereken je premie

Veelgestelde vragen

Het Plus-pakket kost circa € 0,65 per maand per collectief verzekerde (vanaf 18 jaar). Hier gaat nog de collectiviteitskorting van af.

Het Plus-pakket is een standaard onderdeel van de collectieve afspraken. Het Plus-pakket wordt toegevoegd aan de AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal voor jou en eventueel meeverzekerde gezinsleden.

Heb je een collectieve zorgverzekering met een AV Standaard, Extra of Optimaal en wil je geen gebruikmaken van het Plus-pakket? Dan heb je  een aantal opties:

  1. Je kunt je verzekeren zonder collectiviteitsvoorwaarden. Dan vervalt de dekking van het Plus-pakket maar ook de korting op je (eventuele) aanvullende verzekering.
  2. In combinatie met je Alles Verzorgd Polis kun je kiezen voor een minder uitgebreide aanvullende verzekering, de AV Instap of AV Budget.
  3. Je kunt onze basisverzekering Zelf Bewust Polis afsluiten, eventueel in combinatie met een aanvullende verzekering. Je ontvangt dan o.a. geen korting op de aanvullende verzekering en kunt geen gebruik maken van het Plus-pakket.

Je geeft je wijziging makkelijk door via Mijn De Friesland. Heb je liever eerst persoonlijk contact of toch nog vragen? Je kunt ons bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00 uur op het telefoonnummer (058) 291 31 31.

Voor collectief verzekerden krijgt de naam van de aanvullende verzekering Standaard, Extra of Optimaal de toevoeging Plus. Ben je collectief verzekerd met een Alles Verzorgd Polis en een AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal? Dan zie je dit terug op je polisblad als AV Standaard Plus, AV Extra Plus of AV Optimaal Plus.
Het Plus-pakket geldt alleen op de AV Standaard, AV Extra en AV Optimaal. Wil je gebruik maken van het Plus-pakket? Dan kun je vanaf 12 november je aanvullende verzekering wijzigen via Mijn De Friesland. Of neem contact met ons op via (058) 291 31 31. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur.
Het Plus-pakket is alleen van toepassing op de AV Standaard, AV Extra en AV Optimaal en kan daarom niet afgesloten worden bij een Zelf Bewust Polis. Heeft je werkgever afspraken met ons gemaakt over het Plus-pakket en wil je gebruik maken van dit pakket? Dan kun je vanaf 12 november je zorgverzekering wijzigen via Mijn De Friesland. Of neem contact met ons op via (058) 291 31 31. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur.
8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer