Voordeel via je werk

Met een collectieve zorgverzekering van De Friesland ben je verzekerd van goede zorg dichtbij. Daarnaast profiteer je van veel voordeel, gezonde extra’s en kun je samen met collega’s werken aan vitaliteit en gezondheid.

Korting via je werk

Bereken je premie met de collectiviteitskorting van je werkgever.

Bereken je premie

Korting via je werk

Bereken je premie met de collectiviteitskorting van je werkgever.

Bereken je premie

Extra voordeel

  • Korting op je zorgpremie, ook voor gezinsleden
  • Een vitaliteitscheck voor inzicht in je gezondheid 
  • Mentaal fitter met online trainingen en workshops
  • Informatie en tips over gezonde voeding via de Personal Food Coach App

Bereken je premie met korting

Nog niet bij De Friesland verzekerd? Overstappen kan snel en gemakkelijk. Wij zeggen je huidige zorgverzekering voor je op en schrijven je in per 1 januari 2021. Je kan je huidige zorgverzekering opzeggen tot 31 december 2020.

Bereken je premie

Sterk te Werk

Afhankelijk van de afspraken die zijn gemaakt met je werkgever, kun je gebruik maken van de vitaliteitsdiensten uit ons Sterk te Werk programma. Denk aan budgetcoaching, een cursus stoppen met roken of begeleid afvallen. Vraag je werkgever om meer informatie.

Ben je al verzekerd bij De Friesland

Maar nog niet via het collectief van je werk?

  1. Meld je dan aan via Mijn De Friesland.
  2. Liever persoonlijk contact? Bel ons via (058) 291 31 31 om je aan te melden bij de collectiviteit. We helpen je graag verder.

Fit en vitaal aan het werk

Als collectief verzekerde bij De Friesland profiteer je van veel gezonde extra’s, waarmee je kan werken aan vitaliteit en gezondheid. Van een gratis vitaliteitscheck en voedingsapp tot online trainingen en workshops voor mentale fitheid. Daag je collega’s uit en werk met elkaar aan vitaliteit, juist nu!

Met de vitaliteitscheck krijg je snel een indruk van je algehele vitaliteit, op basis van fysieke, mentale en sociale gezondheidsaspecten. De vitaliteitscheck bestaat uit online vragenlijsten en fysieke testonderdelen. Via een persoonlijke online omgeving kun je de vragenlijsten invullen, een testafspraak inplannen en na afloop de resultaten en adviezen bekijken. Deze dienst is beperkt beschikbaar. Daarna geldt de reguliere prijs, inclusief korting vanuit De Friesland.

Aanvragen vitaliteitscheck

Iedereen maakt in het leven dingen mee die de mentale gezondheid kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld stress door een echtscheiding, overbelasting op het werk, financiële problemen of de mantelzorg voor een zieke naaste. De online zelfhulp modules kun je zelfstandig en anoniem doorlopen op het moment dat het jou uitkomt.

Meer informatie online zelfhulpmodules

Deze mindfulness workshop staat in het teken van Growth Mindset. Kerngedachte hierbij is dat iedereen, met de juiste begeleiding en overtuiging, in staat is zichzelf te ontwikkelen. In deze workshop leer je wat growth mindset is, hoe je het toe kan passen in je dagelijkse leven en ga je aan de slag met ademhalings- en meditatieoefeningen. Schrijf je snel in voor de workshops in december. Deze dienst is beperkt beschikbaar. Daarna geldt de reguliere prijs, inclusief korting vanuit De Friesland.

Schrijf je in voor de workshop

Wil je assertiever, ondernemender en energieker in het leven staan en je zelfvertrouwen een oppepper geven? Meld je dan nu aan voor het unieke programma ‘boost jezelf!’ Tien weken lang ontvang je elke week een mail met opdrachten en toegang tot een blog of video.

Meer informatie boost jezelf
Let op! Gebruik bij kortingscode de volgende code: BJDF100

Op zoek naar meer inspiratie en tips over gezonde voeding? Wil je afvallen, maar niet op dieet? Of een gemakkelijk boodschappenlijstje om gezond te eten? Maak dan, een half jaar lang, gratis gebruik van de Personal Food Coach App van Mama Mascha, ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en diëtisten.

Meer informatie Personal Food Coach App

Vitaal thuiswerken in corona tijd

De coronacrisis; we kunnen er niet om heen. Het heeft een grote invloed op ons leven en geeft nieuwe uitdagingen. Zoals het thuiswerken. Een goede werkplek en voldoende beweging zijn belangrijke voorwaarden om gezond en productief thuis te werken. De Friesland helpt je hier graag bij.

Thuiswerken betekent vaak lang zitten met weinig onderbrekingen. Blijf ook in deze bijzondere tijd in beweging! We bieden jou, in samenwerking met Bewegingscentrum Leeuwarden, gratis 2 maanden @home workouts aan. Kies via de MyWellness app uit workouts van 10 tot 60 minuten die je in de woonkamer, tuin of zelfs in de keuken kunt doen. Deze dienst is beperkt beschikbaar. Daarna geldt de reguliere prijs, inclusief korting vanuit De Friesland.

Nu inschrijven workouts

Een verkeerd ingestelde werkplek kan zorgen voor rug-, nek- en armklachten. Werk jij thuis en vraag je je af of jouw werkplek wel ergonomisch is ingericht? Maak nu gebruik van onze online workshop Gezond thuiswerken!

Aanvragen online workshop Gezond thuiswerken

Hoe zorg je dat je in deze tijden vitaal en met plezier thuis aan het werk gaat? Kom erachter tijdens één van de interactieve webinars over vitaal thuiswerken in corona tijd op 11 en 18 december. Deze dienst is beperkt beschikbaar. Daarna geldt de reguliere prijs, inclusief korting vanuit De Friesland.

Inschrijven webinar

"" klantwaardering op Independer
8.1 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
558.000 klanten gingen u voor