Voordeel via uw werk

Profiteer van korting en vele gezonde extra’s met een collectieve zorgverzekering.
Bereken uw premie

Voordelen collectief

  • Korting op uw zorgpremie, ook voor gezinsleden
  • Voordelen van het Plus-pakket, zoals extra vergoedingen voor fysiotherapie en mantelzorg*
  • Mentaal fitter met online trainingen
  • Leefstijl magazine vol inspiratie en tips voor een gezonde leefstijl
  • Gemiddeld 58 dagen sneller geholpen door onze wachtlijstbemiddeling
*afhankelijk van het aanbod van uw werkgever.

Plus-pakket

Afhankelijk van de afspraken die zijn gemaakt met uw werkgever, kunt u profiteren van extra vergoedingen op een aantal collectief aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld voor fysiotherapie, mantelzorg en voedingsadvies.

Mentaal fitter

Iedereen maakt in het leven dingen mee die de mentale gezondheid kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld stress door een echtscheiding, overbelasting op het werk, financiële problemen of de mantelzorg voor een zieke naaste. De online zelfhulp modules kunt u zelfstandig en anoniem doorlopen op het moment dat het u uitkomt.

Leefstijl magazine

Collectief verzekerden ontvangen van ons een leefstijl magazine, vol praktische tips en inspiratie voor een gezonde leefstijl. Meld u zich na 12 november aan als collectief verzekerde? Dan ontvangt u een welkomstmail met downloadlink naar het magazine. Bent u al collectief verzekerd? Dan ontvangt u in december een mail met downloadlink.

Hoe sluit u een collectieve verzekering af ?

Wel al verzekerd bij De Friesland, maar nog geen collectieve zorgverzekering? Heeft uw werkgever een collectief contract bij De Friesland afgesloten? Dan kunt u na 12 november uw huidige pakket wijzigen naar een collectieve zorgverzekering. U kunt uw wijziging zelf regelen via Mijn De Friesland of neem contact met ons op via (058) 291 31 31. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur.

Nog niet bij De Friesland verzekerd? Overstappen kan snel en gemakkelijk. Wij zeggen uw huidige zorgverzekering voor u op en schrijven u in per 1 januari 2022. Bereken uw premie met de collectiviteitskorting en meld u gelijk aan.

Ook collectief voordeel met een Zelf Bewust Polis

Met een Zelf Bewust Polis kunt u geen gebruik maken van het Plus-pakket of profiteren van collectiviteitskorting. Maar als collectief verzekerde met een Zelf Bewust Polis profiteert u wel van andere collectieve voordelen. Zoals online trainingen om mentaal fitter te worden. En u ontvangt ons digitale leefstijl magazine, boordevol informatie en inspiratie voor een gezonde leefstijl.

Wilt u een Zelf Bewust Polis met collectief voordeel? Zoek dan tijdens het berekenen van uw premie op uw collectiviteit en kies vervolgens voor de Zelf Bewust Polis.

Bent u zzp’er of lid van een ledenorganisatie?

Kijk dan ook eens naar onze andere collectieve zorgverzekeringen.

Overzicht collectieve zorgverzekeringen

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
607.300 klanten gingen u voor