Medewerker in de bouw

Bouwen aan vitaliteit!

Profiteer van een scherpe collectieve zorgpremie én extra vitaal voordeel op de zorgverzekering via De Friesland.
Bereken uw premie

De hoge fysieke belasting in de bouw maakt het erg lastig om vitaal en gezond aan het werk te blijven. Daarom profiteert u als medewerker of als zzp-er in de bouw samen met uw gezinsleden van extra veel gezond voordeel bij De Friesland. Zoals een hoge korting en extra vergoedingen op de aanvullende verzekeringen.

Collectieve voordelen

 • 12% korting op de aanvullende (tand)verzekering(en)
 • Voordelen van het Plus-pakket, zoals extra vergoedingen en een gezondheidscheck
 • Gemiddeld 70 dagen sneller geholpen door onze Wachtlijstbemiddeling
 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Het Plus-pakket

Met het Plus-pakket krijgt u extra vergoedingen op een aantal collectief aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld voor fysiotherapie, mantelzorg en voedingsadvies. Daarnaast kunt u een persoonlijke gezondheidscheck doen.

Bekijk de video
Bekijk de vergoedingen

Het Plus-pakket is alleen van toepassing op de AV Standaard, AV Extra of AV Optimaal. Deze aanvullende verzekeringen kunt u alleen afsluiten in combinatie met de Alles Verzorgd Polis.

Profiteren van dit voordeel?

U kunt gemakkelijk overstappen via de website. Wij zeggen dan uw huidige zorgverzekering voor u op en schrijven u in per 1 januari van het nieuwe jaar. Vanaf dat moment profiteren u en eventuele gezinsleden van de korting op de zorgverzekering.

Bereken nu uw premie met collectieve korting

Bereken uw premie, zoek vervolgens op bedrijfsnaam en bereken gelijk uw collectieve premie.

Bereken uw premie

Wel al verzekerd bij De Friesland, maar nog geen collectieve zorgverzekering? Heeft uw werkgever een collectief contract bij De Friesland afgesloten? Dan kunt u uw huidige pakket wijzigen naar een collectieve zorgverzekering. U kunt uw wijziging zelf regelen via Mijn De Friesland.

 1. Log in op Mijn De Friesland.
 2. Klap uw polis open.
  Wilt u alleen uw collectiviteitsnummer doorgeven? Klik dan op "collectiviteit aanpassen".
  Wilt u uw hele pakket wijzigen én uw collectiviteitsnummer doorgeven? Klik dan op "wijzig uw verzekering". Dit staat onder uw totale premie.

Wijzig mijn verzekering

Al verzekerd bij De Friesland?
Bent u zzp-er in de bouw, al verzekerd bij De Friesland én lid van Bouwend Nederland? Dan kunt u uw huidige pakket wijzigen naar een collectieve zorgverzekering. U kunt uw wijziging gemakkelijk en snel doorgeven via Mijn De Friesland

 1. Log in op Mijn De Friesland.
 2. Klap uw polis open.
  Wilt u alleen uw collectiviteitsnummer doorgeven? Klik dan op "collectiviteit aanpassen".
  Wilt u uw hele pakket wijzigen én uw collectiviteitsnummer doorgeven? Klik dan op "wijzig uw verzekering". Dit staat onder uw totale premie.
Om gebruik te kunnen maken van het aanbod als zzp-er gebruikt u het collectiviteitsnummer 204451701.
 
Nog niet verzekerd bij De Friesland?

Bent u zzp-er in de bouw en lid van Bouwend Nederland, maar nog niet verzekerd bij De Friesland?

U kunt t/m 31 december 2023 naar ons overstappen. U doet dit snel en gemakkelijk via onze website. Wij zeggen uw huidige zorgverzekering voor u op en schrijven u in per 1 januari 2024. Om gebruik te maken van dit aanbod vult u bij het berekenen van uw premie collectiviteitsnummer 204451701 in.

Bereken uw premie

Bent u medewerker in de bouw?

Om gebruik te kunnen maken van dit collectieve aanbod moet uw werkgever lid zijn van Bouwend Nederland en een collectief contract hebben of aanvragen bij De Friesland. Vraag uw werkgever naar de mogelijkheden.

Werkt u als zzp-er in de bouw?

Dan moet u lid zijn van Bouwend Nederland om gebruik te kunnen maken van dit collectieve aanbod. van Bouwend Nederland. Word lid van Bouwend Nederland en klik vervolgens op het tabblad “ZZP- er in de bouw” links.

8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
540.400 klanten gingen u voor