Ik zoek hulp voor mezelf

U wilt graag langer veilig thuiswonen. Samen met onze partner Nettie bieden we u de handige diensten van Fitaal Thuis. Een welzijnscoach van Nettie kijkt samen met u welke diensten het beste bij u passen. Ook kunt u de coach vragen stellen over uw problemen bij het ouder worden of als u gewoon even met iemand contact wilt hebben.
""

Neem contact op voor advies

Samen met een welzijnscoach van Nettie bespreekt u hoe wij u het beste kunnen helpen.
Neem contact op

Neem contact op voor advies

Samen met een welzijnscoach van Nettie bespreekt u hoe wij u het beste kunnen helpen.
Neem contact op

De diensten van Fitaal Thuis

Fitaal Thuis bestaat uit allerlei diensten. Zoals een personenalarm, de regelapp of een zorghorloge. Deze diensten helpen u om het thuiswonen veiliger en prettiger te maken. Hieronder leest u meer over elke dienst. Bent u geïnteresseerd in een van de diensten? Neem dan contact op met een welzijnscoach van Nettie. Die helpt u om de juiste keuze te maken of antwoord te geven op uw vraag.

regelapp

Regelapp

De regelapp is een handige app waarmee uw zaken snel en makkelijk geregeld worden door uw naasten. Iedereen in de appgroep weet wat er voor u geregeld moet worden en wie dat voor u regelt.

Geen kosten voor de regelapp

Voor de regelapp betaalt u niets.

personenalarmering

Personenalarm

Met één druk op de knop heeft u binnen en buiten contact met uw naasten. Zij zien precies waar u bent, kunnen met u praten en u direct helpen. Zo gaat u met een veilig gevoel op pad.

Uw voordeel is 4,95

Voor het personenalarm betaalt u 1 keer € 59,95 in plaats van € 64,90. Dit is inclusief € 10,- beltegoed.
personenalarmering met meldkamer

Personenalarm met meldkamer

Met één druk op de knop bent u zowel binnen als buiten direct in contact met uw naasten. Maar ook met een professionele meldkamer. De medewerker van de meldkamer luistert naar u om te horen wat er aan de hand is. 

Uw voordeel is € 3,05 per maand

Voor het personenalarm met meldkamer betaalt u niet € 27,- maar € 23,95 per maand.
zorghorloge

Horloge met 24/7 alarm

Het Vivago zorghorloge draagt u dag en nacht. Hierdoor heeft u in huis altijd een noodknop bij de hand. Het horloge maakt ook zelf alarm, bijvoorbeeld als u bewusteloos raakt. Het alarm gaat altijd naar een goedgekeurde meldkamer.

Uw voordeel is € 4,05 per maand

Voor het Vivago zorghorloge betaalt u niet € 39,- maar € 34,95 per maand. 

Nettie staat voor u klaar

Heeft u vragen over ouder worden, langer veilig thuiswonen en mantelzorg? Of wilt u gewoon even met iemand praten? Als verzekerde van De Friesland kunt u bij onze partner Nettie gratis en vrijblijvend contact opnemen met een welzijnscoach. Nettie is bereikbaar van maandag - vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur.

Neem contact op

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via: