Doorgaan naar hoofdinhoud

Dokter Appke: de gezondheidsvraag-app

Bij een langdurige keelpijn wel of niet naar de huisarts? Stelt u tijdens een (zaken)reis liever een vraag over uw gezondheid in uw eigen taal? Of heeft u een bijsluiter waar u niks van snapt? Dokter Appke is er dan voor u! Met deze app krijgt u snel én deskundig antwoord op uw gezondheidsvraag. Dokter Appke is de hele week bereikbaar. Op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 23.00 uur. In het weekend en op feestdagen van 9.00 tot 21.00 uur.

Daarom gebruikt u Dokter Appke

  • Snel én deskundig antwoord op uw gezondheidsvraag.
  • Ook ’s avonds, in het weekend én op feestdagen bereikbaar.
  • Handig als u onderweg of op vakantie bent.
  • De app is er speciaal voor onze klanten.

Download nu Dokter Appke

Download nu snel de gratis app in de Google Play Store of in de App Store. Daarna beveiligt u de app met een persoonlijke pincode. U kunt dan direct uw vraag stellen. 

Google Play App Store

 

Bekijk de gebruikersvoorwaarden van Dokter Appke.

Antwoord van ervaren verpleegkundigen

U krijgt via Dokter Appke antwoord van een team ervaren medisch verpleegkundigen van Medicinfo. Zij kunnen als dat nodig is eventueel een arts en medisch specialist raadplegen. Medicinfo is een organisatie die iedere dag bezig is zorg te vernieuwen en beter te maken. Medicinfo werkt voor verschillende huisartsenposten en ziekenhuizen en heeft een uitgebreid netwerk van specialisten.

Gemak dient de mens

Het gebruik van de app is makkelijk. U appt uw gezondheidsvraag via Dokter Appke naar het team van Medicinfo. Een foto meesturen kan ook. Dokter Appke is er elke dag van de week! Op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 23.00 uur. En in het weekend en op feestdagen van 9.00 tot 21.00 uur. U kiest het moment.

Wij zien uw gegevens niet

De gegevens die u in de app deelt zijn vertrouwelijk. Wij zien deze niet en zijn alleen beschikbaar voor MedicInfo. Een chat blijft voor u in de app staan. Wilt u een chat weggooien? Dan haalt u de app van uw telefoon en installeert deze opnieuw zodat u klaar bent om een nieuwe vraag te appen.

 

Rosanne-klein Heeft u een vraag?