Zorgverzekering voor zzp'ers

Met onze collectieve zorgverzekering speciaal voor zzp'ers via Het Ondernemerscollectief bent u verzekerd van goede zorg dichtbij tegen een scherpe prijs. Daarnaast profiteert u ook van korting en vele extra's.

Zzp zorgverzekering

Bereken uw premie met collectiviteitskorting van Het Ondernemerscollectief.
Bereken uw premie

Voordeel voor u als zzp'er

  • 4% korting op de basisverzekering en 8% korting op aanvullende verzekeringen
  • 1 jaar gratis lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief*
  • Gemiddeld 40 dagen sneller geholpen door onze wachtlijstbemiddeling
  • E-book Expert tips voor een succesvolle start als zzp'er cadeau
* aangeboden door Het Ondernemerscollectief

Overstappen

Nog niet bij De Friesland verzekerd? Overstappen kan snel en gemakkelijk. Wij zeggen uw huidige zorgverzekering voor u op en schrijven u in per 1 januari 2021.

Bereken uw premie met de collectiviteitskorting van Het Ondernemerscollectief en meld u gelijk aan.

Bereken uw premie

E-book cadeau

Meld u voor 1 februari aan bij Het Ondernemerscollectief en ontvang het boek “Expert tips voor een succesvolle start als zzp-er” cadeau! Na inschrijving bij Het Ondernemerscollectief ontvangt u een downloadlink voor het e-book. Bekijk het inkijkexemplaar.

Voorwaarden

Een lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief is voorwaarde voor deelname aan het collectief. U krijgt u het lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief t.w.v. €49,95 per jaar het eerste jaar gratis. Gebruik bij aanmelding de kortingscode DFOC.

Word lid van Het Ondernemerscollectief

Bent u al bij De Friesland verzekerd

Maar nog niet aangesloten bij Het Ondernemerscollectief?

  1. Meld u eerst zelf aan bij Het Ondernemerscollectief. Gebruik de kortingscode DFOC bij het aanmelden en u ontvangt een jaar gratis lidmaatschap.
  2. Bel ons via (058) 291 31 31 om uw collectiviteit over te zetten. We helpen u graag verder.

Vitaal thuiswerken in corona tijd

De coronacrisis; we kunnen er niet om heen. Het heeft een grote invloed op ons leven en geeft nieuwe uitdagingen. Zoals het thuiswerken. Een goede werkplek en voldoende beweging zijn belangrijke voorwaarden om gezond en productief thuis te werken. De Friesland helpt u hier graag bij.

Thuiswerken betekent vaak lang zitten met weinig onderbrekingen. Blijf ook in deze bijzondere tijd in beweging!

We bieden u, in samenwerking met Bewegingscentrum Leeuwarden, gratis 2 maanden @home workouts aan. Kies via de MyWellness app uit workouts van 10 tot 60 minuten die u in de woonkamer, tuin of zelfs in de keuken kunt doen. Deze dienst is beperkt beschikbaar. Daarna geldt de reguliere prijs, inclusief korting vanuit De Friesland.

Nu inschrijven workouts

Een verkeerd ingestelde werkplek kan zorgen voor rug-, nek- en armklachten. Werkt u thuis en vraagt u zich af of uw werkplek wel ergonomisch is ingericht? Maak nu gebruik van onze online workshop Gezond thuiswerken!

Aanvragen online workshop Gezond thuiswerken

Hoe zorg je dat je in deze tijden vitaal en met plezier thuis aan het werk gaat? Kom erachter tijdens één van de interactieve webinars over vitaal thuiswerken in corona tijd op 11 en 18 december. Deze dienst is beperkt beschikbaar. Daarna geldt de reguliere prijs, inclusief korting vanuit De Friesland.

Inschrijven webinar

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
550.450 klanten gingen u voor