Zorgverzekering voor zzp'ers

Bereken uw premie met collectiviteitskorting van Het Ondernemerscollectief.
Bereken uw premie
Met onze collectieve zorgverzekering speciaal voor zzp'ers via Het Ondernemerscollectief bent u verzekerd van goede zorg dichtbij tegen een scherpe prijs. Daarnaast profiteert u ook van korting en vele extra's.

Voordeel voor u als zzp'er

  • 4% korting op de basisverzekering en 8% korting op aanvullende verzekeringen
  • 1 jaar gratis lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief*
  • Gemiddeld 40 dagen sneller geholpen door onze wachtlijstbemiddeling
  • E-book Expert tips voor een succesvolle start als zzp'er cadeau
*aangeboden door Het Ondernemerscollectief

Wat krijgt u met onze zzp zorgverzekering?

Online trainingen

Iedereen maakt in het leven dingen mee die de mentale gezondheid kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld stress door een echtscheiding, overbelasting op het werk, financiële problemen of de mantelzorg voor een zieke naaste. De online zelfhulp modules kunt u zelfstandig en anoniem doorlopen op het moment dat het u uitkomt.

Leefstijl magazine

Speciaal voor collectief verzekerden hebben wij een leefstijl magazine gemaakt. Vol praktische tips, interessante blogs, interviews en nuttige informatie over een gezonde leefstijl. Alles om te inspireren en te motiveren, om zowel op het werk als thuis gezonde keuzes te maken. Wanneer u zich aanmeldt als collectief verzekerde, ontvangt u een mail met het magazine.

Gezondheidscheck

Met een Persoonlijke Gezondheidscheck krijgt u inzicht in uw gezondheid en vitaliteit, op basis van fysieke, mentale en sociale gezondheidsaspecten. Via een persoonlijke online omgeving kunt u de vragenlijsten invullen, een testafspraak inplannen en na afloop de resultaten bekijken. Nieuwe collectief verzekerden ontvangen in februari 2022 een mail met link naar de gezondheidscheck.

E-book cadeau

Meld u voor 1 februari 2022 aan bij Het Ondernemerscollectief en ontvang het boek “Expert tips voor een succesvolle start als zzp-er” cadeau! Na inschrijving bij Het Ondernemerscollectief ontvangt u een downloadlink voor het e-book. Bekijk het inkijkexemplaar.

Hoe sluit u deze collectieve zorgverzekering af?

Overstappen

Nog niet bij De Friesland verzekerd? Overstappen kan snel en gemakkelijk. Wij zeggen uw huidige zorgverzekering voor u op en schrijven u in per 1 januari 2022.

Bereken uw premie met de collectiviteitskorting van Het Ondernemerscollectief en meld u gelijk aan.

Bereken uw premie

Bent u al bij De Friesland verzekerd

Maar nog niet aangesloten bij Het Ondernemerscollectief?

  1. Meld u eerst zelf aan bij Het Ondernemerscollectief. Gebruik de kortingscode DFOC bij het aanmelden en u ontvangt een jaar gratis lidmaatschap.
  2. Bel ons via (058) 291 31 31 om uw collectiviteit over te zetten. We helpen u graag verder.

Voorwaarden

Een lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief is voorwaarde voor deelname aan het collectief. U krijgt u het lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief t.w.v. €49,95 per jaar het eerste jaar gratis. Gebruik bij aanmelding de kortingscode DFOC.

Word lid van Het Ondernemerscollectief

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
550.450 klanten gingen u voor