Speciaal voor ZZP-ers

Ook als zelfstandig ondernemer kunt u, als lid van Het Ondernemerscollectief, bij De Friesland verzekerd zijn van een goede en scherp geprijsde collectieve zorgverzekering met veel extra’s. Bent u al bij De Friesland verzekerd maar nog niet aangesloten bij Het Ondernemerscollectief? Meld u dan eerst zelf aan bij Het Ondernemerscollectief (kortingscode DFOC). Vervolgens kunt u ons bellen via (058) 291 31 31 of mailen om uw collectiviteit over te zetten. We helpen u graag verder.

""

Collectieve korting voor ZZP-ers

Bereken uw premie met de collectiviteitskorting van Het Ondernemerscollectief.

Bereken je premie

Collectieve korting voor ZZP-ers

Bereken uw premie met de collectiviteitskorting van Het Ondernemerscollectief.

Bereken je premie

Voordeel voor u als ondernemer

  • 4% korting op de basisverzekering en 8% korting op aanvullende verzekeringen
  • 50% korting op vitaliteitsdiensten in de Fan van Fit webshop*
  • 100 extra Fan van Fit punten
  • Digitaal receptenboek ‘arbeidsvitamines’

*op = op

Vitaliteitsdiensten

Als zelfstandig ondernemer kunt u, tegen betaling, gebruikmaken van de vitaliteitsdiensten uit ons Sterk te Werk programma. Deze diensten geven u inzicht in uw eigen gezondheid en helpen u zelf regie te nemen. Denk aan een persoonlijke gezondheidscheck, budgetcoaching, een cursus stoppen met roken of begeleid afvallen. Kijk voor alle informatie op Sterk te Werk.

Overstappen

Nog niet bij De Friesland verzekerd? Overstappen kan snel en gemakkelijk. Wij zeggen uw huidige zorgverzekering voor u op en schrijven u in per 1 januari 2020.

Bereken uw premie met de collectiviteitskorting van Het Ondernemerscollectief en meld u gelijk aan.

Bereken uw premie

Profiteer van extra veel korting

Profiteer van extra veel korting op vitaliteitsdiensten uit de Fan van Fit webshop:

Een gezonder leven begint met een goed inzicht in uw gezondheid. Met de Persoonlijke Gezondheidscheck van NIPED krijgt u advies op maat om uw leefstijl te verbeteren. Vul de online vragenlijst in en ontvang een persoonlijk gezondheidsrapport met praktische tips en adviezen.

Uw lifestyle blijvend verbeteren gaat niet vanzelf. Met een personal trainer heeft u iemand die u inspireert en motiveert om uw doelen te bereiken.

Wilt u assertiever, ondernemender en energieker in het leven staan en uw zelfvertrouwen een oppepper geven? Meld u dan nu aan voor het unieke programma ‘boost jezelf!’ Tien weken lang ontvangt u elke week een mail met opdrachten en toegang tot een blog of video.

Met de vitaliteitscheck krijgt u snel een indruk van uw algehele vitaliteit, op basis van fysieke, mentale en sociale gezondheidsaspecten. De vitaliteitscheck bestaat uit vragenlijsten en fysieke testonderdelen. Via een persoonlijke online omgeving krijgt u toegang tot de vragenlijsten. Ook kunt u via deze persoonlijke omgeving een testafspraak inplannen en na afloop de resultaten en adviezen bekijken.

Zou u graag wat gezonder willen gaan eten, maar weet u niet waar te beginnen? De Lekker Werken app van Mama Mascha, ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en diëtisten, biedt gezonde recepten voor alle eetmomenten op een dag en informatie en tips over gezonde voeding. En de ingrediënten voor de gezonde recepten kunt u direct op uw digitale boodschappenlijstje plaatsen. Zo wordt gezond eten wel heel makkelijk!

Hoe krijg ik korting op deze diensten?

In februari 2020 ontvangt u automatisch de extra Fan van Fit punten. Ook ontvangt u dan een link naar een persoonlijke actiepagina in de Fan van Fit webshop, waar u bovenstaande diensten met korting af kan nemen.

Voorwaarden

Een lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief is voorwaarde voor deelname aan het collectief. U krijgt u het lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief t.w.v. €49,95 per jaar het eerste jaar gratis. Gebruik bij aanmelding de kortingscode DFOC.

E-book cadeau

Meld u voor 1 februari aan bij Het Ondernemerscollectief en ontvang het boek “Expert tips voor een succesvolle start als ZZP-er” cadeau! Na inschrijving bij Het Ondernemerscollectief ontvangt u een downloadlink voor het e-book.

"" hoogste klantwaardering op Independer
8.0 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
558.000 klanten gingen u voor