Annuleringsverzekering

Het kan voorkomen dat jouw reis onverwacht niet door kan gaan of dat je te maken krijgt met vertragingen. Dan is het fijn te kunnen rekenen op een annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering afsluiten

Binnenkort op vakantie? Een fijn vooruitzicht, even lekker ontspannen weg. Een goede voorbereiding is het halve werk. Denk daarom ook aan een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering. Deze regel je voordelig en snel bij De Friesland. De annuleringsverzekering geldt voor een vliegticket, geboekte reis maar ook bijvoorbeeld voor een concert of een theaterbezoek.

Doorlopende annuleringsverzekering

Met een annuleringsverzekering verzeker je het risico dat je jouw reis moet annuleren of afbreken door een onvoorziene gebeurtenis. Je kunt een Doorlopende annuleringsverzekering alleen afsluiten in combinatie met de Doorlopende Reisverzekering.

Informatie doorlopende annuleringsverzekering

Kortlopende annuleringsverzekering

Wil je eenmalig een annuleringsverzekering afsluiten? Met de Kortlopende annuleringsverzekering verzeker je het risico dat je jouw reis moet annuleren of afbreken door een onvoorziene gebeurtenis.

Informatie kortlopende annuleringsverzekering

Andere verzekeringen voor je vakantie

Reisverzekeringen

Een reisverzekering regel je voordelig en snel bij De Friesland. Kies uit onze doorlopende of kortlopende reisverzekering.

Je caravan, camper of boot verzekeren

Als verzekerde bij De Friesland krijg je 5% korting op de caravanverzekering, camperverzekering en bootverzekering van Centraal Beheer.