Annuleringsverzekering

Het kan voorkomen dat uw reis onverwacht niet door kan gaan of dat u te maken krijgt met vertragingen. Dan is het fijn te kunnen rekenen op een annuleringsverzekering.

Vergeet uw annuleringsverzekering niet

Binnenkort op vakantie? Een fijn vooruitzicht, even lekker ontspannen weg. Een goede voorbereiding is het halve werk. Denk daarom ook aan een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering. Deze regelt u voordelig èn snel bij De Friesland.

Doorlopende annuleringsverzekering

Met een annuleringsverzekering verzekert u het risico dat u uw reis moet annuleren of afbreken door een onvoorziene gebeurtenis. U kunt een Doorlopende annuleringsverzekering alleen afsluiten in combinatie met de Doorlopende Reisverzekering.

Ik wil meer informatie

Kortlopende annuleringsverzekering

Wilt u eenmalig een annuleringsverzekering afsluiten? Met de Kortlopende annuleringsverzekering verzekert u het risico dat u uw reis moet annuleren of afbreken door een onvoorziene gebeurtenis.

Informatie kortlopende annuleringsverzekering

Andere verzekeringen voor uw vakantie

Reisverzekeringen

Een reisverzekering regelt u voordelig èn snel bij De Friesland. Kies uit onze doorlopende of kortlopende reisverzekering.

Uw caravan, camper of boot verzekeren

Als verzekerde bij De Friesland krijgt u 5% korting op de caravanverzekering, camperverzekering en bootverzekering van Centraal Beheer.