Samen vitaal leven

We zijn er als je zorg nodig hebt en we helpen elkaar om gezonde keuzes te maken. Dat is samen vitaal leven. Doe je mee?

Vitale mienskip

Onze droom is om met elkaar de meest vitale mienskip van Nederland te zijn. En we geloven dat mensen elkaar willen helpen om gezond en vitaal te leven. Daarom willen we mensen inspireren, verbinden én motiveren om gezonde keuzes te maken. Dit doen we onder andere met:

  • Ons vitaliteitsprogramma Samen Fitter
  • Sport op Basisscholen
  • Dokter Appke

Samen Fitter

Voor wie gezond wil eten, bewegen en mentaal fit wil blijven. Beginner of fanatiekeling: lees, bewonder, reageer of doe mee aan de events binnen ons vitaliteitsprogramma.

Sport op Basisscholen

Sport op Basisscholen zorgt voor beter bewegingsonderwijs en fitte kinderen. Dit initiatief van De Friesland en Sport Fryslân, is goed voor sociale vaardigheden en zelfvertrouwen van kinderen.
Persoon heeft smartphone vast en bekijkt het beginscherm van Dokter Appke. Op het beginscherm staat het beeld en het logo van Dokter Appke.

Dokter Appke

Krijg snel en deskundig antwoord op uw gezondheidsvraag via onze app Dokter Appke. Ook ’s avonds, in het weekend én op feestdagen bereikbaar. Handig!

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
540.400 klanten gingen u voor