Samen vitaal leven

Wij gaan voor de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland. Daar hebben we elkaar voor nodig. Doe je mee? 

Vitale mienskip

We willen voor iedereen meer gezonde levensjaren. Daarom inspireren, motiveren en verbinden we mensen om gezonde keuzes te maken. Dat doen we door aandacht te besteden aan gezond eten, bewegen, werken en mentale gezondheid.

Samen in beweging

Als ex-topsporter kent Epke het belang van ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Als arts in opleiding weet hij dat gezondheid niet altijd vanzelfsprekend is.

‘De Friesland wil net als ik mensen motiveren om gezond te leven. Een gezonde leefstijl kan voorkómen dat mensen ziek worden. Samen met De Friesland zet ik mij daar graag voor in.’

Epke Zonderland, ambassadeur van De Friesland

Vitaliteitsprogramma Samen Fitter

Samen Fitter is voor iedereen die goed in z’n vel wil zitten. Die bewuster wil omgaan met z’n gezondheid, die méér uit het leven wil halen. Op jouw tempo, jouw manier. Een plek waar je goed advies krijgt en inspirerende tips vindt. En een steuntje in de rug als je dat even nodig hebt. Want fit worden en fit blijven, dat doen we samen. Doe je mee?

Meld je aan voor Samen Fitter

Vitale initiatieven

Sport op Basisscholen

Sport op Basisscholen zorgt voor beter bewegingsonderwijs en fitte kinderen. Dit initiatief van De Friesland en Sport Fryslân, is goed voor sociale vaardigheden en zelfvertrouwen van kinderen.
Persoon heeft smartphone vast en bekijkt het beginscherm van Dokter Appke. Op het beginscherm staat het beeld en het logo van Dokter Appke.

Dokter Appke

Krijg snel en deskundig antwoord op jouw gezondheidsvraag via onze app Dokter Appke. Ook ’s avonds, in het weekend én op feestdagen bereikbaar. Handig!

Partner van vitale events

Het is belangrijk dat je kunt bewegen op een manier die bij jou past. Daarom dragen we bij aan regionale activiteiten zoals de Fietselfstedentocht, de Mar-athon en de G-voetbalmiddag van Cambuur Verbindt. .

Heb je een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer