Inloggen Mijn De Friesland

Veelgestelde vragen

Op Mijn De Friesland logt u in met uw DigiD (gebruikersnaam en wachtwoord). U heeft een extra sms-controle of de DigiD app nodig om onder andere uw vergoedingen, uw declaraties of uw eigen risico in te zien. Ook heeft u de extra sms-controle nodig om De Friesland App te registeren.

Wij vragen vanwege uw privacybescherming om altijd in 2 stappen in te loggen op Mijn De Friesland. Met DigiD én een sms-code of met de DigiD app. Lees hier meer. Heeft u nog geen extra sms-controle bij uw DigiD? Vraag deze dan aan.

Problemen met inloggen? Bekijk de tips op DigiD.

Op Mijn De Friesland logt u in met uw DigiD en extra sms-controle of met de DigiD app. Heeft u nog geen extra sms-controle bij uw DigiD? Vraag deze dan aan.

U kunt de sms-controle toevoegen op de website van DigiD.

Lees hoe u de sms-controle toevoegt

Als het u niet lukt in te loggen met uw DigiD kan dat een aantal oorzaken hebben. Bekijk de oorzaken en wat u kunt doen bij vraag en antwoord op de website van DigiD.

Heeft u vragen of problemen met DigiD? Op de website van DigiD leest u wat u kunt doen. Heeft u een ander probleem? Met ons stappenplan lost u het gemakkelijk zelf op. Bekijk het stappenplan hulp bij technische problemen.

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
550.450 klanten gingen u voor