Doorgaan naar hoofdinhoud

Speciale reisverzekeringen

Man en vrouw met duikbril op

Gaat u een lange (wereld)reis maken, met een groep op vakantie of voor uw werk, stage of studie naar het buitenland? Dan kunt u kiezen voor een speciale reisverzekering, goed afgestemd op uw persoonlijke reisdoel en reisduur. U bent gewoon goed verzekerd met een reisverzekering van De Friesland. Waar u ook naar toe gaat.

OOM Wonen in het Buitenland verzekering

Wilt u zich voor langere tijd in het buitenland vestigen, bijvoorbeeld als emigrant of expat, (iemand die voor zijn werk tijdelijk in het buitenland woont) dan past deze verzekering bij u. De verzekering kan voor onbepaalde tijd worden afgesloten. U kunt het pakket zelf samenstellen. De volgende verzekeringen kunt u afsluiten: ziektekosten, eventueel uit te breiden met een tandartsdekking, SOS-dekking, reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, rechtsbijstandsverzekering, inboedelverzekering, ongevallenverzekering.

Meer informatie, uw premie berekenen of de OOM Wonen in het Buitenland verzekering afsluiten? Dit kan online of kom langs in een van onze servicepunten

OOM Tijdelijk in het Buitenland verzekering

Gaat u naar het buitenland om te reizen, backpacken of werken, dan is deze verzekering geschikt voor u. Deze verzekering kan voor maximaal 2 jaar worden afgesloten. U kunt het pakket zelf samenstellen. De volgende verzekeringen kunt u afsluiten: ziektekosten, eventueel uit te breiden met een tandartsdekking, SOS-verzekering, reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, rechtsbijstandsverzekering, inboedelverzekering, ongevallenverzekering.

Meer informatie, uw premie berekenen of de OOM Tijdelijk in het Buitenland verzekering afsluiten? Dit kan online of kom langs in een van onze servicepunten.

OOM Studeren in het Buitenland-verzekering

Ben je jonger dan 30 jaar en ga je in het buitenland bijvoorbeeld stage lopen, studeren of als au pair, dan is de OOM Studeren in het Buitenland-verzekering een goede keuze. U kunt kiezen uit een ziektekosten- of SOS-verzekering en een verzekeringspakket (o.a. reisverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheid). De verzekering is voor maximum 5 jaar af te sluiten.

Meer informatie, uw premie berekenen of de over de OOM Studeren in het Buitenland verzekering afsluiten? Dit kan online of kom langs in een van onze servicepunten

OOM Studying in the Netherlands-insurance

Ben je jonger dan 30 jaar en kom je naar Nederland bijvoorbeeld stage lopen, studeren of als au pair, dan is de OOM Studying in the Netherlands-insurance een goede keuze. U kunt kiezen uit een ziektekosten- of SOS-verzekering en een verzekeringspakket (o.a. reisverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheid). De verzekering is voor maximum 5 jaar af te sluiten.

Meer informatie, uw premie berekenen of de OOM Studying in the Netherlands-insurance afsluiten? Dit kan online of kom langs in een van onze servicepunten.

OOM Schengen Visitor verzekering

Als u voor een korte periode naar Nederland komt, kan het nodig zijn dat u zich voor ziektekosten moet verzekeren. Deze verzekering is bedoeld voor buitenlandse mensen die op (familie)bezoek of vakantie naar Nederland komen, op doorreis zijn en af te sluiten voor buitenlandse relaties die hier op werkbezoek komen. Er is geen medische acceptatie. Uitsluiting voor bestaande kwalen en klachten. Af te sluiten voor maximaal 6 maanden. Een aansprakelijkheidsverzekering is mee te verzekeren.

Meer informatie, uw premie berekenen of de OOM Schengen Visitor verzekering afsluiten? Dit kan online of kom langs in een van onze servicepunten

OOM Voorlopig Verblijf Nederland verzekering

Komt u naar Nederland om hier te wonen of werken, maar kunt u zich nog niet voor ziektekosten verzekeren op de Nederlandse basisverzekering omdat u in afwachting van een verblijfsvergunning bent? Dan kunt u wellicht de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering afsluiten. Er is een medische acceptatie. Af te sluiten voor maximaal 12 maanden. Aansprakelijkheidsverzekering is mee te verzekeren.

Meer informatie, uw premie berekenen of de OOM Voorlopig Verblijf Nederland verzekering afsluiten? Dit kan online of kom langs in een van onze servicepunten.

 

 

Rosanne-klein Heeft u een vraag?