Huistest

Iedereen wil zo lang mogelijk op zichzelf blijven wonen. Ook de overheid stimuleert dit op alle mogelijke manieren. Maar niet alle huizen zijn daar ook geschikt voor. Met behulp van Huistest test u eenvoudig of uw woning geschikt is. Huistest komt met concreet advies over mogelijke verbeteringen.

""

Persoonlijk advies

U vult een eenvoudige vragenlijst in over uw huidige woonsituatie en de Huistest laat de zwakke plekken van uw huis zien. U krijgt direct een persoonlijk advies over hoe u die onveilige situaties aan kunt pakken. Eenvoudige zaken als een extra trapleuning, goede verlichting in en rondom de woning, maar ook techniek in de woning komen aan de orde. Daarnaast kunnen leveranciers die kunnen helpen bij aanpassingen zich voorstellen.

Waarom zelf uw woning aanpassen

Overheid en zorgverzekeraars vergoeden steeds minder. Wist u dat 30% van de 65-plussers in Nederland ten minste 1 keer per jaar valt? Dat zijn 230.000 mensen per jaar. De oorzaak is vaak een struikelpartij in of om de woning. Uw woning aanpassen wanneer u fit bent, betekent dan ook direct genieten en later profiteren van extra comfort en veiligheid.

Over de Huistest

De Huistest is met steun van het ministerie van VROM en het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg ontwikkeld door Woningcorporaties Welkom en Wonen Zuidwest Friesland en Koot seniorenprojecten. De Huistest wordt ondersteund door Platform Geef waarin De Friesland participeert.

Doe de test

Wilt u weten hoe veilig uw huis is? Doe de gratis test op de website van Mijn Huis Op Maat.

Website Mijn Huis Op Maat

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

klantwaardering op Independer
8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
607.300 klanten gingen u voor