AV Opstap

6 fysiobehandelingen verzekerd

De AV Opstap is een aanvullende verzekering met iets meer zekerheid. Kiest u ervoor om uw basisverzekering uit te breiden met de AV Opstap? U bent dan verzekerd voor maximaal 6 behandelingen fysio- en oefentherapie, een vergoeding voor tandartskosten na een ongeval. Ook spoedeisende hulp in het buitenland en uw reis- en verblijfkosten worden vergoed bij een ziekenbezoek. Bereken binnen 3 minuten uw premie.

De AV Opstap is een aanvullende verzekering met iets meer zekerheid. U bent verzekerd voor maximaal 6 behandelingen fysio- en oefentherapie, een vergoeding voor tandartskosten na een ongeval. Ook spoedeisende hulp in het buitenland en uw reis- en verblijfkosten worden vergoed bij een ziekenbezoek.
De basisverzekering dekt soms minder dan u verwacht. Verzeker uzelf tegen onverwacht hoge kosten voor slechts € 7,25 per maand. U betaalt geen premie voor kinderen jonger dan 18 jaar.
Met de AV Opstap bent u verzekerd voor maximaal 6 behandelingen fysio- en oefentherapie per jaar.
Stel u krijgt een ongeval en moet hierdoor naar de tandarts. Uw tandartskosten worden dan vergoed tot maximaal € 10.000,- per ongeval.
U bent wereldwijd verzekerd van spoedeisende zorg in het buitenland. Ook krijgt u een volledige vergoeding voor medische repatriëring bij ziekte of ongeval en vervoer van het lichaam naar Nederland bij overlijden.
€ 7,25 p/m
Bereken uw premie

Over de AV Opstap

De AV Opstap is een zeer voordelige aanvullende verzekering met vergoedingen voor zaken die onverwacht nodig kunnen zijn en die niet door de basisverzekering worden vergoed. U bent bijvoorbeeld verzekerd voor zes behandelingen fysiotherapie, tandartskosten na een ongeval en u bent wereldwijd verzekerd als u spoedeisende hulp nodig heeft.

Kinderen tot 18 jaar

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd als zij naast de basisverzekering dezelfde aanvullende verzekering hebben als één van de ouders. 

Bereken uw premie

Voorwaarden en zorgverzekeringskaart

Bekijk de voorwaarden van de aanvullende verzekeringen.

Met de Zorgverzekeringskaart ziet u de belangrijkste kenmerken van onze verzekeringen in 1 overzichtelijk kaart. Zo kunt u onze verzekeringen makkelijk vergelijken.

Bekijk de zorgverzekeringskaart

Met de AV Opstap

 • Zeer voordelig aanvullende verzekerd
 • Zes behandelingen fysiotherapie
 • Tandartskosten na een ongeval
 • Wereldwijd spoedeisende hulp verzekerd
 • Fysiotherapie: maximaal 6 behandelingen per jaar
 • Tandartskosten na een ongeval: maximaal € 10.000,- per ongeval
 • Spoedeisende zorg via De Friesland Alarmcentrale door Eurocross: volledig, werelddekking
 • Terugreis naar Nederland vanuit het buitenland bij medische noodzaak: 100% (werelddekking)
 • Vervoer van het stoffelijk overschot naar Nederland bij overlijden in het buitenland: 100% (werelddekking)
 • Vervoer- en verblijfskosten bij een expertisebehandeling in het buitenland: maximaal € 5.000,- (werelddekking)
 • Reiskosten ziekenbezoek en verblijfkosten: maximaal € 750 per kalenderjaar, met een eigen bijdrage van € 100 (u betaalt de eerst € 100 aan reiskosten zelf).
 • Verblijfskosten in een hospice of bijna-thuis-huis: 100%, maximaal € 30,- per dag

Bekijk alle vergoedingen

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
540.400 klanten gingen u voor