AV Instap

Wereldwijd verzekerd van spoedeisende zorg

De AV Instap is onze meest voordelige aanvullende verzekering. Kies je ervoor om je basisverzekering uit te breiden met de AV Instap? Je bent dan wereldwijd verzekerd van spoedeisende zorg in het buitenland, je krijgt een vergoeding voor tandartskosten na een ongeval en je reis- en verblijfkosten worden vergoed bij een ziekenbezoek. Bereken binnen 3 minuten je premie.
De AV Instap is de meest voordelige aanvullende verzekering. Met de AV Instap heb je voor een lage premie een verzekering tegen onverwacht hoge kosten.
De basisverzekering dekt soms minder dan je verwacht. Verzeker jezelf tegen onverwacht hoge kosten voor slechts € 1,95 per maand. Je betaalt geen premie voor kinderen jonger dan 18 jaar.
Je bent wereldwijd verzekerd van spoedeisende zorg in het buitenland. Ook krijg je een volledige vergoeding voor medische repatriëring bij ziekte of ongeval en vervoer van het lichaam naar Nederland bij overlijden.
Je krijgt maximaal € 750,- voor reiskosten ziekenbezoek en verblijfkosten in een gasthuis van het ziekenhuis. Er is een eigen bijdrage van € 100,- per kalenderjaar (je betaalt de eerste € 100 aan reiskosten zelf).
Stel je krijgt een ongeval en moet hierdoor naar de tandarts. Je krijgt jouw tandartskosten dan vergoed tot maximaal € 10.000,- per ongeval.
€ 1,95 p/mnd
Bereken je premie

Over de AV Instap

De AV Instap is onze meest voordelige aanvullende verzekering met vergoedingen voor zaken die onverwacht nodig kunnen zijn en die niet door de basisverzekering worden vergoed. Je dekt bijvoorbeeld de tandartskosten na een ongeval en je bent wereldwijd verzekerd als je spoedeisende hulp nodig hebt.

Kinderen tot 18 jaar

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd als zij naast de basisverzekering dezelfde aanvullende verzekering hebben als één van de ouders. 

Bereken je premie

Voorwaarden en Zorgverzekeringskaart

Bekijk de voorwaarden van de aanvullende verzekeringen.

Met de Zorgverzekeringskaart zie je de belangrijkste kenmerken van onze verzekeringen in één overzichtelijke kaart. Zo kun je onze verzekeringen makkelijk vergelijken.

Bekijk de Zorgverzekeringskaart

Met de AV Instap

  • Meest voordelige aanvullende verzekering
  • Al vanaf € 1,95 per maand
  • Tandartskosten na een ongeval
  • Wereldwijd spoedeisende hulp verzekerd

Bekijk alle vergoedingen

of bekijk de polisvoorwaarden

Heb je een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer