AV Instap

Wereldwijd verzekerd van spoedeisende zorg

De AV Instap is onze meest voordelige aanvullende verzekering. Kiest u ervoor om uw basisverzekering uit te breiden met de AV Instap? U bent dan wereldwijd verzekerd van spoedeisende zorg in het buitenland, u krijgt een vergoeding voor tandartskosten na een ongeval en uw reis- en verblijfkosten worden vergoed bij een ziekenbezoek. Bereken binnen 3 minuten uw premie.
De AV Instap is de meest voordelige aanvullende verzekering. Met de AV instap heeft u voor een lage premie een verzekering tegen onverwacht hoge kosten.
De basisverzekering dekt soms minder dan u verwacht. Verzeker uzelf tegen onverwacht hoge kosten voor slechts € 1,95 per maand. U betaalt geen premie voor kinderen jonger dan 18 jaar.
U bent wereldwijd verzekerd van spoedeisende zorg in het buitenland. Ook krijgt u een volledige vergoeding voor medische repatriëring bij ziekte of ongeval en vervoer van het lichaam naar Nederland bij overlijden.
U krijgt maximaal € 750,- voor reiskosten ziekenbezoek en verblijfkosten in een gasthuis van het ziekenhuis. Er is een eigen bijdrage van € 100,- per kalenderjaar (u betaalt de eerst € 100 aan reiskosten zelf).
Stel u krijgt een ongeval en moet hierdoor naar de tandarts. U krijgt uw tandartskosten dan vergoed tot maximaal € 10.000,- per ongeval.
€ 1,95 p/mnd
Bereken uw premie

Over de AV Instap

De AV Instap is onze meest voordelige aanvullende verzekering met vergoedingen voor zaken die onverwacht nodig kunnen zijn en die niet door de basisverzekering worden vergoed. U dekt bijvoorbeeld de tandartskosten na een ongeval en u bent wereldwijd verzekerd als u spoedeisende hulp nodig heeft.

Kinderen tot 18 jaar

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd als zij naast de basisverzekering dezelfde aanvullende verzekering hebben als één van de ouders. 

Bereken uw premie

Voorwaarden en zorgverzekeringskaart

Bekijk de voorwaarden van de aanvullende verzekeringen.

Met de Zorgverzekeringskaart ziet u de belangrijkste kenmerken van onze verzekeringen in 1 overzichtelijk kaart. Zo kunt u onze verzekeringen makkelijk vergelijken.

Bekijk de zorgverzekeringskaart

Met de AV Instap

 • Meest voordelige aanvullende verzekering
 • Al vanaf € 1,95 per maand
 • Tandartskosten na een ongeval
 • Wereldwijd spoedeisende hulp verzekerd
 • Reiskosten ziekenbezoek en verblijfkosten: maximaal € 750 per kalenderjaar, met een eigen bijdrage van € 100 (u betaalt de eerst € 100 aan reiskosten zelf)
 • Spoedeisende zorg via De Friesland Alarmcentrale door Eurocross: volledig, werelddekking
 • Tandartskosten tot maximaal € 10.000,- per ongeval
 • Terugreis naar Nederland vanuit het buitenland bij medische noodzaak
 • Vervoer van het stoffelijk overschot naar Nederland bij overlijden in het buitenland
 • Verblijfskosten in een hospice of bijna-thuis-huis tot maximaal € 30,- per dag
 • Vervoer- en verblijfskosten bij een expertisebehandeling in het buitenland tot maximaal € 5.000,-

Bekijk alle vergoedingen

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
540.400 klanten gingen u voor