AV Doorstap

Fysiotherapie & anticonceptie verzekerd

Breid je jouw basisverzekering uit met de AV Doorstap? Dan ben je onder andere verzekerd voor 9 behandelingen fysiotherapie, anticonceptie en medische hulp in het buitenland. Bereken binnen 3 minuten je premie.

De AV Doorstap is een van onze meest voordelige aanvullende verzekeringen. Je bent verzekerd voor fysiotherapie, anticonceptie vanaf 21 jaar en medische hulp in het buitenland.
De basisverzekering dekt soms minder dan je verwacht. Verzeker jezelf tegen onverwacht hoge kosten voor slechts € 11,95 per maand. Je betaalt geen premie voor kinderen jonger dan 18 jaar.
Met de AV Doorstap ben je verzekerd voor maximaal 9 behandelingen fysio- en oefentherapie per jaar.
Je bent wereldwijd verzekerd van spoedeisende zorg in het buitenland. Ook krijg je een volledige vergoeding voor medische repatriëring bij ziekte of ongeval en vervoer van het lichaam naar Nederland bij overlijden.
Met de AV Doorstap ontvang je vanaf 21 jaar een volledige vergoeding voor: de (prik)pil, het spiraaltje, het pessarium en het hormoonstaafje.
€ 11,95 p/mnd
Bereken je premie

Over de AV Doorstap

De AV Doorstap is een van onze meest voordelige aanvullende verzekeringen met vergoedingen voor zaken die onverwacht nodig kunnen zijn en die niet door de basisverzekering worden vergoed. Je bent onder andere verzekerd voor fysiotherapie, anticonceptie vanaf 21 jaar en medische hulp in het buitenland.

Kinderen tot 18 jaar

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd als zij naast de basisverzekering dezelfde aanvullende verzekering hebben als één van de ouders. 

Bereken je premie

Voorwaarden en Zorgverzekeringskaart

Bekijk de voorwaarden van de aanvullende verzekeringen.

Met de Zorgverzekeringskaart zie je de belangrijkste kenmerken van onze verzekeringen in één overzichtelijke kaart. Zo kun je onze verzekeringen makkelijk vergelijken.

Bekijk de Zorgverzekeringskaart

Met de AV Doorstap

  • 9 behandelingen fysiotherapie
  • Wereldwijd spoedeisende hulp verzekerd
  • Anticonceptiemiddelen vanaf 21 jaar

Bekijk alle vergoedingen

of bekijk de polisvoorwaarden

Heb je een vraag?

(058) 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer