AV Budget

Fysiotherapie & anticonceptie verzekerd

De AV Budget is een van onze voordeligste aanvullende verzekeringen. Door je basisverzekering uit te breiden met de AV Budget, verzeker je je van een vergoeding voor fysiotherapie, anticonceptie en medische hulp in het buitenland. Bereken binnen 3 minuten je premie.
De AV Budget is een van onze meest voordelige aanvullende verzekeringen. Met de AV Budget heb je extra zekerheid en ben je verzekerd voor fysiotherapie, anticonceptie vanaf 21 jaar en medische hulp in het buitenland.
Al voor slechts € 8,50 per maand ben je goed en voordelig verzekerd. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.
Veel mensen hebben fysiotherapie nodig. Daarom ben je met de AV Budget verzekerd voor 9 behandelingen fysiotherapie per kalenderjaar.
Met de AV Budget ontvang je vanaf 21 jaar een volledige vergoeding voor: de (prik)pil, het spiraaltje, het pessarium en het hormoonstaafje.
Vanuit de AV Budget heb je recht op een aanvulling tot 100% van spoedeisende zorg uit de BV, medische repatriëring bij ziekte of ongeval en vervoer van het stoffelijk overschot.
€ 8,50 p/mnd
Bereken je premie

Over de AV Budget

Wil je iets meer zekerheid? De AV Budget is een zeer voordelige aanvullende verzekering. Je dekt zo zorgkosten zoals fysiotherapie en anticonceptiemiddelen vanaf 21 jaar.

Kinderen tot 18 jaar

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd als zij naast de basisverzekering dezelfde aanvullende verzekering hebben als één van de ouders.

Bereken je premie

Voorwaarden en Zorgverzekeringskaart

Bekijk de voorwaarden van de aanvullende verzekeringen.

Met de Zorgverzekeringskaart zie je de belangrijkste kenmerken van onze verzekeringen in één overzichtelijke kaart. Zo kun je onze verzekeringen makkelijk vergelijken.

Bekijk de Zorgverzekeringskaart

Met de AV Budget

  • Zeer voordelig verzekerd
  • Al vanaf € 8,50 per maand
  • De beste zorg en vergoedingen
  • Volledige vergoeding anticonceptiemiddelen
  • Fysiotherapie (9 behandelingen per jaar)

Bekijk alle vergoedingen

of bekijk de polisvoorwaarden

Heb je een vraag?

(058) 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer