Ontzorgd Verhuizen

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Het gaat om veel meer dan alleen dozen van A naar B brengen. Denk maar aan inpakken, uitpakken en ophangen. Nieuwe vloerbedekking leggen, schoonmaken en schilderen. En wat dacht u van het opleveren van de oude woning en het omzetten van uw verzekeringen en tv- en telefoonabonnement? U hoeft dat echt niet allemaal zelf te doen.

Ontzorgd Verhuizen helpt

Ontzorgd Verhuizen, dé verhuisregisseur voor senioren en zorg, helpt u graag. Niet alleen omdat zij alles voor u kunnen regelen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop zij dat doen. Uw hele verhuizing verloopt vlekkeloos.

€ 50,- korting en gratis verhuiskaarten

Voor 10 Fan van Fitpunten ontvangt u € 50,- korting op uw verhuizing met Ontzorgd Verhuizen (maximaal 1 keer korting per verhuizing). Ook krijgt u een set van 20 verhuiskaarten. Wanneer u bij Ontzorgd Verhuizen aangeeft gebruik te willen maken van de € 50,- korting, dan worden de 10 Fan van Fitpunten automatisch afgeschreven. U hoeft hiervoor verder niets te doen.

Meer informatie en kennismakingsgesprek

Wilt u meer informatie over Ontzorgd Verhuizen of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Kijk op de website van Ontzorgd Verhuizen of bel met (085) 041 01 01.

Website Ontzorgd Verhuizen

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

"" hoogste klantwaardering op Independer
8.0 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
558.000 klanten gingen u voor