Korting bij GGD Fryslân

Gaat u op reis? Bij GGD Fryslân kunt u terecht voor reizigersvaccinaties en gezondheidsadvies. Reizigersvaccinaties worden niet alleen voor verre tropische bestemmingen aanbevolen. Ook voor landen dichterbij zoals Turkije, Tunesië, Kroatië en Egypte.

10% korting op reisartikelen

Als verzekerde van De Friesland krijgt u 10% korting op het assortiment reisartikelen van de GGD Fryslân. Zoals ORS, DEET, geïmpregneerde klamboes en EHBO-kits. De actie is geldig op vertoon van uw De Friesland zorgpas.

Gezondheidsadvies op maat

U krijgt bij GGD Fryslân altijd een advies op maat. Tijdens een consult wordt met u besproken welke vaccinaties en malariatabletten voor uw reis geadviseerd worden. Het advies is op basis van uw reisdoel, reisduur, reisactiviteiten, leeftijd en gezondheid. U krijgt de vaccinaties direct toegediend.

Vergoeding vaccinaties

Bent u aanvullend verzekerd bij De Friesland? In de meeste gevallen worden de kosten volledig vergoed als u zich bij GGD Fryslân laat vaccineren. Wij raden aan vooraf uw polisvoorwaarden te raadplegen. Bekijk de vergoeding van reizigersvaccinaties.

Afspraak maken

GGD Fryslân heeft zowel overdag als ’s avonds spreekuren in Leeuwarden, Drachten en Sneek. Een afspraak maken kan online of telefonisch via onze afsprakenlijn (088) 22 99 223. Deze is dagelijks geopend van 9.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 16.30 uur.

Maak online uw afspraak

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
550.450 klanten gingen u voor