Je gegevens in Mijn De Friesland

De veelgestelde vragen over gegevens vinden in Mijn De Friesland.


Veelgestelde vragen

Al je berichten van De Friesland kun je vinden in Mijn De Friesland. Na inloggen zie je op de hoofdpagina een overzicht van je laatst ontvangen berichten. Hier kun je bijvoorbeeld je verzekeringsdocumenten downloaden. 

Ga direct naar Mijn berichten

Je vindt je contactgegevens, adresgegevens, betaalgegevens en digitale voorkeuren in Mijn De Friesland. Log in en bekijk je gegevens.

Ga direct naar Mijn gegevens

Je vindt een overzicht van jouw ingediende declaraties in Mijn De Friesland, bij Mijn berichten. Daar kun je ook je declaratieoverzichten downloaden.

Ga direct naar Mijn berichten

Om een nieuwe declaratie in te dienen, log je in op Mijn De Friesland en ga je naar Declaratie indienen.

Ga direct naar Declaratie indienen

Je financieel overzicht vind je in Mijn De Friesland. Hier vind je jouw rekeningen en de status van je betalingen. Heb je een betalingsregeling? Dan vind je die ook hier.

Ga direct naar Financieel overzicht 

Je vindt je premiebedrag in Mijn De Friesland. Log in en kijk onder Mijn zorgverzekering voor een overzicht van je verzekeringsgegevens. Hier vind je onder andere je basisverzekering, eventuele aanvullende (tandarts)verzekeringen, je eigen risico en de hoogte van de premie. Ook vind je hier jouw relatienummer (polisnummer) en jouw polisblad.

Ga direct naar Mijn zorgverzekering

Je vindt je verzekering en polis in Mijn De Friesland. Log in en kijk onder Mijn zorgverzekering voor een overzicht van je verzekeringsgegevens. Hier vind je onder andere je basisverzekering, eventuele aanvullende (tandarts)verzekeringen, je eigen risico en de hoogte van de premie. Ook vind je hier jouw relatienummer (polisnummer) en je polisblad.

Ga direct naar Mijn zorgverzekering

Je kunt je verzekeringsdocumenten bekijken en downloaden in Mijn De Friesland. Na inloggen klik je op Mijn berichten voor al je documenten. 

Ga direct naar Mijn berichten

Je kunt al jouw zorgkosten die ingediend zijn bekijken in Mijn De Friesland. Onder zorgkosten vind je alle vergoedingen, eigen bijdrage en het eigen risico terug.

Ga direct naar je zorgkosten

Je vindt je BSN op je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Iedereen heeft een eigen BSN. In Mijn De Friesland staat niet je BSN. Hier vind je wel jouw relatienummer.

Heb je een vraag?

(058) 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer