Uw gegevens in Mijn De Friesland

De veelgestelde vragen over gegevens vinden in Mijn De Friesland.


Veelgestelde vragen

Al uw berichten van De Friesland kunt u vinden in Mijn De Friesland. Na inloggen ziet u op de hoofdpagina een overzicht van uw laatst ontvangen berichten. Hier kunt u bijvoorbeeld uw verzekeringsdocumenten downloaden. 

Ga direct naar Mijn berichten

U vindt uw contactgegevens, adresgegevens, betaalgegevens en digitale voorkeuren in Mijn De Friesland. Log in en bekijk uw gegevens.

Ga direct naar Mijn gegevens

U vindt een overzicht van uw ingediende declaraties in Mijn De Friesland, bij Mijn berichten. Daar kunt u ook uw declaratieoverzichten downloaden.

Ga direct naar Mijn berichten

Om een nieuwe declaratie in te dienen, logt u in op Mijn De Friesland en gaat u naar Declaratie indienen.

Ga direct naar Declaratie indienen

Uw financieel overzicht vindt u in Mijn De Friesland. Hier vindt u uw rekeningen en de status van uw betalingen. Heeft u een betalingsregeling? Dan vindt u die ook hier.

Ga direct naar Financieel overzicht 

U vindt uw polis in Mijn De Friesland. Log in en kijk onder Mijn zorgverzekering voor een overzicht van uw verzekeringsgegevens. Hier vindt u onder andere uw basisverzekering, eventuele aanvullende verzekeringen, uw eigen risico, en de hoogte van de premie. Ook vindt u hier uw relatienummer (polisnummer) en uw polisblad.

Ga direct naar Mijn zorgverzekering

U vindt uw premiebedrag in Mijn De Friesland. Log in en kijk onder Mijn zorgverzekering voor een overzicht van uw verzekeringsgegevens. Hier vindt u onder andere uw basisverzekering, eventuele aanvullende verzekeringen, uw eigen risico, en de hoogte van de premie. Ook vindt u hier uw relatienummer (polisnummer) en uw polisblad.

Ga direct naar Mijn zorgverzekering

U kunt uw verzekeringsdocumenten bekijken en downloaden in Mijn De Friesland. Na inloggen klikt u op Mijn berichten voor al uw documenten. 

Ga direct naar Mijn berichten

U kunt al uw zorgkosten die ingediend zijn bekijken in Mijn De Friesland. Onder zorgkosten vindt u alle vergoedingen, eigen bijdrage en het eigen risico terug.

Ga direct naar uw zorgkosten

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

klantwaardering op Independer
8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
607.300 klanten gingen u voor