Toekomstvisie Friese gezondheidszorg 2020

Om ook in de toekomst de beste zorg te leveren, zijn veranderingen nodig. Want mede dankzij medicijnen en andere ontwikkelingen worden we ouder, blijven we langer thuis, maar kampen we ook vaker met (chronische) aandoeningen. We vertellen u graag hoe we de kwaliteit van leven willen bevorderen en goede zorg toegankelijk en betaalbaar willen houden.

""

Visie Friese gezondheidszorg 2020

Hoe blijven we ook in de toekomst goede zorg leveren? En wat zijn de uitgangspunten van ons zorginkoopbeleid?

Toekomstvisie (pdf)

Visie Friese gezondheidszorg 2020

Hoe blijven we ook in de toekomst goede zorg leveren? En wat zijn de uitgangspunten van ons zorginkoopbeleid?

Toekomstvisie (pdf)
""

Visiedocumenten

De kwaliteit, toegankelijkheid, en betaalbaarheid van zorg staan onder druk. Om onze verzekerden de beste zorg te blijven bieden, zijn er hervormingen en innovaties nodig.

""

Strategisch zorginkoopbeleid

Wat zijn de uitgangspunten van ons inkoopbeleid? In ons strategisch zorginkoopbeleid staan onze plannen en keuzes voor de komende jaren.

sfeerbeeld regiobeeld

Regiobeeld Friesland

Samen met zorgprofessionals, patiëntenorganisaties en gemeenten werken we aan een regiobeeld voor de provincie Friesland.

Rol in de zorg

Zorg goed geregeld

We willen dat onze burgers de zorg en ondersteuning krijgen die nodig is. Daarom investeren we in preventie, innovatie, goede zorg en zetten ons in voor de strijd tegen corona.

""

Zorginnovatie

Innovaties in de zorg zijn van groot belang. Als De Friesland doen we veel aan innovatie projecten, deelnemingen en initiatieven.

""

Sociaal medisch 1e lijn

In het programma Sociaal medisch 1e lijn werken De Friesland en gemeenten samen om de zorg efficiënt, effectief en kostenneutraal te verbeteren en om vitaliteit te vergroten. Onze focus ligt op het verbinden van het zorg- en sociaal domein.

""

Nieuws

Actueel nieuws van De Friesland. Blijf op de hoogte!

"" klantwaardering op Independer
8.1 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
558.000 klanten gingen u voor