Zorginkoopbeleid 2023

In het najaar van 2020 hebben we u reeds laten weten dat Zilveren Kruis en De Friesland de inkoopactiviteiten zouden gaan bundelen. Voor het jaar 2022 is er dan ook één landelijk zorginkoopbeleid opgesteld. Deze lijn zetten we voort. Bekijk daarom op de website van Zilveren Kruis het zorginkoopbeleid voor 2023 voor uw zorgsoort, of andere inkooponderwerpen die mogelijk interessant voor u zijn.

 

Zorg dichterbij mensen en bij voorkeur digitaal en thuis. Zo brengen wij gezondheid dichterbij voor iedereen.

Vanuit een brede kijk op gezondheid stimuleren en helpen we onze verzekerden om gezonder te leven en te werken en daarmee gezondheid letterlijk dichterbij te brengen. En als zij zorg nodig hebben, dan zorgen we ervoor dat ze die zoveel mogelijk in hun vertrouwde omgeving krijgen. Met een toenemend personeelstekort in de zorg, is onze rol om de zorg toegankelijk, betaalbaar en van goede kwaliteit te houden, belangrijker dan ooit.

Zorginkoopbeleid voorgaande jaren

Wilt u meer informatie over het zorginkoopbeleid voor 2022? Zie hier het beleid voor 2022 voor uw zorgsoort, of andere mogelijk interessante inkooponderwerpen die betrekking hebben op dat jaar.

Voor 2021: bekijk het zorginkoopbeleid 2021 van De Friesland

klantwaardering op Independer
8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
607.300 klanten gingen u voor