Financiering duurzame inzetbaarheid

Geld is voor veel bedrijven een struikelblok als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Toch kunnen de kosten van een vitaliteitsbeleid of de inzet van vitaliteitsdiensten beperkt worden. Er zijn namelijk verschillende manieren om je initiatieven te financieren en betaalbaar te maken, zoals met subsidies van de overheid.

Vitale medewerkers zijn voor ieder bedrijf belangrijk. Tegenwoordig zijn er genoeg mogelijkheden om samen met je medewerkers te werken aan de vitaliteit. Zo kun je via Sterk te Werk gebruik maken van verschillende diensten en programma's voor

  • fysieke veranderingen
  • mentale veranderingen
  • leefstijl-gerichte veranderingen

Investeren in vitaliteit is heel waardevol. Maar waar begin je? Wat zijn de kosten? Onze partner AC Adviseurs heeft de meest interessante en relevante subsidieregelingen voor duurzame inzetbaarheid voor je op een rij gezet.

Subsidieregelingen voor duurzame inzetbaarheid

In deze whitepaper lees je welke financieringsmogelijkheden er zijn, of je hiervoor in aanmerking komt en hoe je deze aanvraagt. Kijk ook naar de beschikbaarheid van de subsidies op de betreffende websites van de subsidieverstrekker. Bijvoorbeeld op de site van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Download de whitepaper (pdf, 787 KB)

Sterk te Werk

Met Sterk te Werk helpen we je om gericht aan de slag te gaan met vitaliteit in je organisatie. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vitaliteitsdiensten en programma’s.


Naar Sterk te Werk

Kosten-Baten-tool

De Kosten Baten-tool Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI) geeft direct inzicht in het rendement op je investeringen in duurzame inzetbaarheid (in Euro’s). De KOBA-DI tool is de enige wetenschappelijk onderbouwde tool in Nederland, ontwikkeld door TNO en het NPDI.

Masterclass DI

De masterclass serie duurzame inzetbaarheid geeft inzicht in de productiviteitsverspilling in euro’s binnen je organisatie en leert je deze kosten om te zetten in baten. Daarnaast biedt het handvatten om zelf aan de slag te gaan met de ontwikkeling en implementatie van een vitaliteitsplan.
8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer