Vitaliteitsconsultant

De vitaliteitsconsultant is expert op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid. Samen met jouw organisatie geeft hij vorm en inhoud aan jouw vitaliteitsbeleid. Het maakt niet uit of je al een vitaliteitsbeleid hebt of samen de eerste stappen wil zetten. Hij adviseert en ondersteunt jouw organisatie, van het creëren van bewustwording tot het ontwikkelen en uitrollen van een meerjarig inzetbaarheidsbeleid. De vitaliteitsconsultant is de schakel tussen jou, de zorgverzekeraar en de verschillende aanbieders van diensten.
""

Hoe werkt een vitaliteitsconsultant?

  1. De vitaliteitsconsultant brengt huidige inzetbaarheid, risico’s, ambitie en visie in kaart. Daarbij wordt data uit de zorganalyse combineert met gegevens uit de inzetbaarheidsanalyse en andere inzichten.
  2. Op basis van de analyses werkt de vitaliteitsconsultant samen met jouw organisatie en de vitaliteitspartners van De Friesland, om het beste aanbod van interventies op te stellen.

Je krijgt advies op maat en begeleiding bij sessies en interviews met directie, leidinggevenden en medewerkers.

Terugkoppeling werkgever

In overleg met de werkgever worden afspraken gemaakt over de inzet van producten en diensten en op welke wijze deze worden teruggekoppeld. De vitaliteitsconsultant is tijdens het traject jouw aanspreekpunt en klankbord.

Wat doet de vitaliteitsconsultant?

  • Gericht samen werken aan vitaliteit, productiviteit en inzetbaarheid van jouw medewerkers
  • Advies geven over leefstijlthema’s binnen jouw organisatie
  • Stelt zich op als inspirator en klankbord voor jouw organisatie

Voor wie is een vitaliteitsconsultant?

Voor werkgevers met een vitaliteitsvraagstuk in Groningen, Friesland of Drenthe.

Kosten en korting via De Friesland

Klanten van De Friesland ontvangen korting per deelnemer.  Log in op het Sterk te Werk portaal en bereken eenvoudig de kosten voor jouw situatie. Nog geen inlog voor het Sterk te Werk portaal? Neem dan contact op met onze ondernemersdesk.

Wil je een vitaliteitsconsultant aanvragen?

Neem dan telefonisch contact met ons op via (058) 291 33 88 of

Vraag een consultant aan per mail

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer