Voordelen werkgever

Een collectief contract bij De Friesland biedt niet alleen voordeel voor uw medewerkers, maar zeker ook voor u als werkgever. Wij ondersteunen namelijk niet alleen met kwalitatief goede zorgverzekeringen en financieel voordeel, maar ook met inzicht, persoonlijk advies en vitaliteitsdiensten om uw medewerkers vitaal en gezond te houden.
""

Alle voordelen op een rij

Met een collectieve zorgverzekering bent u aantrekkelijker als werkgever. Naast het bieden van korting laat u namelijk ook zien dat u waarde hecht aan de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers.

De Friesland biedt concrete oplossingen, passend advies en op maat vitaliteitsprogramma’s om (langdurig) verzuim te voorkomen en duurzame inzetbaarheid en vitaliteit op de werkvloer te vergroten. Bekijk de mogelijkheden.
Samen met andere bedrijven, organisaties en zorgaanbieders uit de regio regio vormen we een sterk netwerk waarin we kennis uitwisselen en ervaringen delen rondom vitaliteit en gezondheid. De community Vitaal Ondernemend Noord-Nederland, die we in samenwerking met VNO-NCW Noord hebben opgezet, is hier een mooi voorbeeld van.
Een duurzaam gezondheidsbeleid begint met inzicht. Om effectief aan de slag te kunnen met vitaliteit en gezondheid moet u namelijk weten waar de knelpunten liggen. Weet u wie van uw medewerkers een gezondheidsrisico loopt? Zorg voor een goede analyse om tot de juiste aanpak te komen. De Friesland helpt u hierbij, onder andere met tools, interventies en trendrapporten.
Medewerkers sneller terug op de werkvloer dankzij onze Wachtlijstbemiddeling. Uw medewerkers kunnen gebruikmaken van Wachtlijstbemiddeling als zij voor een behandeling sneller geholpen willen worden. Dit levert gemiddeld een wachttijdverkorting op van 90 dagen. Bij gemiddelde loonkosten van € 230,- per dag betekent dit een besparing van € 13.340,- per geslaagde bemiddeling.

Nog geen collectief contract met De Friesland?

Heeft u nog geen collectief contract met De Friesland voor de zorgverzekeringen van uw medewerkers? Maak een afspraak met een accountmanager van De Friesland om alle voordelen van De Friesland te bespreken.

Neem telefonisch contact met ons op via (058) 291 33 88 of per mail via ondernemersdesk@defriesland.nl. Wij regelen het graag voor u!

8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
540.400 klanten gingen u voor