Doorgaan naar hoofdinhoud

Onze vitaliteitspartners

Wij werken met partners die hun sporen hebben verdiend. Organisaties waar we al jaren naar volle tevredenheid mee samenwerken. Zij helpen u verder om werk te maken van vitaliteit. In het onderstaande overzicht staan de partners waar De Friesland actief mee samenwerkt. Organisaties die u ondersteunen rondom vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Zij leveren kwaliteit en hebben hun sporen verdiend op dit vlak. Maak kennis met onze partners en ervaar wat ze voor u kunnen betekenen.

 

Ate Heeft u een vraag?

Logo Mind&Health

Mind&Health

Mind&Health richt zich op bewust- wording én gedragsverandering op het gebied van leefstijl. Zij stelt, samen met deelnemers een persoonlijke leefplan op. Gebaseerd op 10 energizers. Hun missie: ‘iedereen’ te willen faciliteren bij het maken en verankeren van dit leefplan.

Lees meer

Logo Health 2 Work

Health2Work

Health2Work is dé specialist rondom ergonomisch werken en helpt bij het voorkomen én het oplossen van fysieke gezondheidsklachten.

Meer informatie over Health2Work
Logo bewegingscentrum

Bewegingscentrum Leeuwarden

Het bewegingscentrum Leeuwarden biedt verschillende tools om uw medewerkers en uw organisatie fitter te maken.

Bewegingscentrum Leeuwarden
Logo Vitalavie

Vitalavie

Vitalavie brengt organisaties en werknemers blijvend in beweging met als resultaat meer energie, werkplezier en hogere productiviteit. Zij zien vitaliteit als dé onderscheidende factor; het is hun passie om de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren.

Lees meer

Logo Het Tiende Huis

Het Tiende Huis

Het Tiende Huis ondersteunt mensen met training en coaching om de juiste weg te vinden en het beste uit zichzelf te halen.

Meer informatie over Het Tiende Huis
Logo Inhealth

Inhealth

Inhealth is een creatief bureau dat organisaties helpt rondom vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. Zij verbinden deze thema’s met de strategische ontwikkeling van organisaties.

Meer informatie over Inhealth

Logo Tigra

Tigra

TIGRA maakt op maat gesneden programma’s. Hun aanpak bestaat uit drie kleurgroepen: rood, oranje en groen. Rood staat voor verzuim, oranje voor preventie en groen staat voor gezond en vitaal. Voor alle kleurgroepen heeft TIGRA een eigen specifieke aanpak.

Lees meer

Logo Foodtruck Mama Mascha

Mama Mascha

Mama Mascha maakt met haar foodtruck mensen en bedrijven enthousiast over gezond eten en koken.

Meer informatie over Mama Mascha

Logo SmokeFree

SmokeFree

SmokeFree begeleidt mensen bij het stoppen met roken en is gespecialiseerd in telefonische coaching, motivatie workshops en groepscoaching.

Meer informatie over SmokeFree

Logo Huis van Werkvermogen

Huis van werkvermogen

Huis van werkvermogen hét advies & trainingsbureau als schakel tussen mens, arbeid en organisatie. Zij brengen op authentieke wijze werkgevers en werknemers in beweging om samen te werken aan de kwaliteit van arbeid, de organisatie en aan persoonlijk leiderschap.

Logo Mark

MARK Academy

MARK Academy verzorgt leefstijlgerelateerde opleidingen, trainingen, workshops en vitaliteitsprogramma’s.

Meer informatie over MARK Academy

560.000 klanten

568.000 klanten

De Friesland heeft 568.000 klanten.


Klanten geven een 8.3

Een 8.1 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.1 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.