Vitaliteitsdiensten voor werkgevers

Een duurzaam gezondheidsbeleid begint met inzicht. Om effectief aan de slag te kunnen met vitaliteit en gezondheid moet je namelijk weten waar de knelpunten liggen binnen je organisatie en wat de behoeftes zijn. Zo voorkom je dat je investeert in faciliteiten en interventies waar vervolgens geen gebruik van wordt gemaakt. Wij helpen je inzicht te krijgen, bewustwording te creëren bij je medewerkers en ze enthousiast te maken om zelf actief aan de slag te gaan met hun gezondheid en vitaliteit. Hiervoor hebben we diverse interventies en tools tot onze beschikking.
""

Kosten-Baten-tool

De Kosten Baten-tool Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI) geeft direct inzicht in het rendement op je investeringen in duurzame inzetbaarheid (in Euro’s). De KOBA-DI tool is de enige wetenschappelijk onderbouwde tool in Nederland, ontwikkeld door TNO en het NPDI.

""

Inzicht in inzetbaarheid

De DIX (duurzame inzetbaarheid index) is een uitgebreide vragenlijst die op individueel of groepsniveau inzicht geeft in de huidige inzetbaarheid en de verwachte uitdagingen in de toekomst. Medewerkers krijgen direct na het invullen persoonlijke feedback en een rapport van hun resultaat.

""

Masterclass DI

De masterclass serie duurzame inzetbaarheid geeft inzicht in de productiviteitsverspilling in euro’s binnen je organisatie en leert je deze kosten om te zetten in baten. Daarnaast biedt het handvatten om zelf aan de slag te gaan met de ontwikkeling en implementatie van een vitaliteitsplan.

""

Vitaliteitsconsultant

Onze vitaliteitsconsultant kan je van A tot Z adviseren en ondersteunen bij het opzetten, implementeren en uitrollen van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid binnen jouw organisatie. Van het creëren van bewustwording tot het ontwikkelen en uitrollen van een meerjarig inzetbaarheidsbeleid.

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer