Vitaliteitsdiensten voor werkgevers

Een duurzaam gezondheidsbeleid begint met inzicht. Om effectief aan de slag te kunnen met vitaliteit en gezondheid moet u namelijk weten waar de knelpunten liggen binnen uw organisatie en wat de behoeftes zijn. Zo voorkomt u dat u investeert in faciliteiten en interventies waar vervolgens geen gebruik van wordt gemaakt. Wij helpen u inzicht te krijgen, bewustwording te creƫren bij uw medewerkers en ze enthousiast te maken om zelf actief aan de slag te gaan met hun gezondheid en vitaliteit. Hiervoor hebben we diverse interventies en tools tot onze beschikking.
""

Kosten-Baten-tool

De Kosten Baten-tool Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI) geeft direct inzicht in het rendement op uw investeringen in duurzame inzetbaarheid (in Euro’s). De KOBA-DI tool is de enige wetenschappelijk onderbouwde tool in Nederland, ontwikkeld door TNO en het NPDI.

""

Inzicht in inzetbaarheid

De DIX (duurzame inzetbaarheid index) is een uitgebreide vragenlijst die op individueel of groepsniveau inzicht geeft in de huidige inzetbaarheid en de verwachte uitdagingen in de toekomst. Medewerkers krijgen direct na het invullen persoonlijke feedback en een rapport van hun resultaat.

""

Masterclass DI

De masterclass serie duurzame inzetbaarheid geeft inzicht in de productiviteitsverspilling in euro’s binnen uw organisatie en leert u deze kosten om te zetten in baten. Daarnaast biedt het handvatten om zelf aan de slag te gaan met de ontwikkeling en implementatie van een vitaliteitsplan.

""

Vitaliteitsconsultant

Onze vitaliteitsconsultant kan u van A tot Z adviseren en ondersteunen bij het opzetten, implementeren en uitrollen van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid binnen uw organisatie. Van het creëren van bewustwording tot het ontwikkelen en uitrollen van een meerjarig inzetbaarheidsbeleid.

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
540.400 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer