Doorgaan naar hoofdinhoud

Sterk te Werk

Investeren in gezonde en vitale medewerkers is van groot belang. Gezonde en vitale medewerkers zijn namelijk productiever, stressbestendiger, gemotiveerder en verzuimen minder. Hierdoor hebben zij een grote invloed op uw bedrijfsresultaat. De vraag is alleen: hoe haalt u het meeste rendement uit deze investeringen? En hoe zorgt u voor impact binnen de organisatie? Dit vraagt niet alleen inzicht in de problemen en een gericht vitaliteitsbeleid, maar ook eigen regie en gedragsverandering bij uw medewerkers.

Ate Heeft u een vraag?

Push-ups op bureau

Als vitaliteitspartner helpen wij u graag inzicht te krijgen, bewustwording te creëren bij uw medewerkers en ze enthousiast te maken om zelf actief aan de slag te gaan met het gezondheid en vitaliteit. Het maakt niet uit of u nog met starten of al jaren bezig bent met vitaliteit op de werkvloer.

Met Sterk te Werk bieden we maatwerkondersteuning om uw medewerkers vitaal en inzetbaar te houden. Hiervoor hebben we een programma op organisatieniveau en een programma op medewerkersniveau:

Regie op inzetbaarheid

Van Inzicht naar beleid
Tools voor u als werkgever om regie te krijgen op de inzetbaarheid van uw medewerkers. Regie op inzetbaarheid

Regie op gezondheid

Het nieuwe gezonde werken
Integraal programma of modules voor uw medewerkers om regie te krijgen op eigen gezondheid. Regie op gezondheid

Check hoe vitaal uw organisatie is!

Wilt u weten waar uw organisatie staat op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? Doe de quickscan! Doe de quickscan

Filosofie

Het programma binnen het Nieuwe Gezonde Werken is gebaseerd op de filosofie van Pim Mulier en het positieve gezondheidsprincipe van Machteld Huber. Lees meer
560.000 klanten

568.000 klanten

De Friesland heeft 568.000 klanten.


Klanten geven een 8.3

Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.