Doorgaan naar hoofdinhoud

Welkom bij het Innovatiefonds

Het Innovatiefonds stimuleert initiatieven, innovatie en ontwikkelingen om de gezondheidszorg en volksgezondheid te verbeteren. We zien de noodzaak om structurele verbeteringen voor de kwaliteit van zorg te stimuleren. Dit is van maatschappelijk belang en houdt de zorg nu en in de toekomst voor iedereen betaalbaar. Wij ondersteunen vanuit de RVVZ gelden kleinschalige innovatieve projecten in de regio die een relatief klein bedrag aan ondersteuningsbudget vragen. Voor informatie kunt u contact opnemen met Jacqueline Vissers.

Heeft u een vraag?

Quickscan

Doe de Quickscan en beoordeel zelf of uw projectaanvraag in aanmerking kan komen voor financiƫle ondersteuning vanuit het innovatiefonds.

Start de Quickscan

Thema's en voorwaarden

Alle innovatieprojecten die het Innovatiefonds van De Friesland ondersteunt zorgen voor verhoging van de kwaliteit van zorg met focus op het thema vitaliteit of zelf- en samenredzaamheid.
Lees meer

Indienen aanvraag

Wilt u een aanvraag indienen? Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft. De eerstvolgende aanvragenronden sluiten op 1 september 2017 en 1 april 2018.
Lees meer

Het laatste nieuws

Lees meer over de ontwikkelingen en het laatste nieuws.


Lees meer

Projecten Innovatiefonds

Lees meer over de projecten van het innovatiefonds.

Lees meer

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen over het Innovatiefonds.
Lees meer


600.000 klanten

De Friesland heeft 600.000 klanten.


Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.


Altijd het juiste antwoord

Beoordeeld door de Nederlandse Zorgautoriteit.