Doorgaan naar hoofdinhoud

Innovatie Lab

De wereld om ons heen verandert. De Friesland ontwikkelt zich van verzekeraar naar dienstverlener op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Met ons Innovatie Lab van De Friesland spelen we hierop in door in co-creatie met klanten en partners innovatieve diensten te ontwikkelen met waarde voor onze omgeving. Onze diensten zijn gericht op vitaliteit versterken, mensen verbinden en zorg verbeteren.

header innovatie
innovatie

Over innovatie

Met onze innovaties richten we ons op vitaliteit, preventie én verbetering van de zorg. In ons Innovatie Lab bouwen we kennis en vaardigheden op en ontwikkelen we in co-creatie nieuwe diensten.

Wie zijn we
service design

Service design

Service design is onze werkwijze. De klant is daarbij ons uitgangspunt. In welke context begeeft hij zich? Wat is de relevant voor hem? Wat zijn mogelijke proposities en business modellen? Allemaal vragen die wij stap voor stap onderzoeken en toetsen.

Meer over Service Design
Contact innovatie

Samenwerken

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Heb je een innovatief idee en wil mogelijkheden bespreken om samen te werken? We gaan graag met je in gesprek.

Neem contact op
560.000 klanten

568.000 klanten

De Friesland heeft 568.000 klanten.


Klanten geven een 8.3

Een 8.1 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.1 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.