Fam. magazine van De Friesland

De Friesland wil mensen motiveren om gezond te eten, bewegen en te leven. In ons (digitale) magazine fam. delen we volop inspiratie en tips op het gebied van gezondheid en vitaliteit. We delen bijzondere verhalen over krachtige mensen en we leggen zorginhoudelijke onderwerpen eenvoudig uit.

Heb je een verzoek of een vraag voor de redactie? Mail dan naar fam@defriesland.nl.

Fam. najaar 2021

In fam. vertellen Koen en Gina over hun “maffe” buiten-experiment, ze sliepen een jaar lang buiten. Bernard en Marleen nemen je graag mee naar hun sfeervolle Thomashuis, waar mensen met een verstandelijke beperking en zorgverleners zo gewoon als mogelijk samenleven. Lees ook over de beste zorg, gewoon bij jou thuis én ontdek de leukste herfstuitjes komend najaar. Genoeg inspiratie voor een vitaal leven!

Lees fam. najaar 2021

Lees fam. zomer 2021

Fam. zomer 2021

Alice en Erik vertellen over hun liefde voor de watersport. Ondanks hun chronische ziekte MS genieten zij van alles wat er wél mogelijk is. Ook John en Samira gaan samen op pad. Zij leren de omgeving en voorál elkaar beter kennen.
Lees fam. voorjaar 2021

Fam. voorjaar 2021

In fam. vertellen drie generaties over hard werken en voldoende ontspannen. Paul en Rianne vertellen openhartig hoe je verder gaat, als kinderen krijgen niet lukt. En lees je welke ondersteuning we bieden voor mantelzorgers. Dat en veel meer in fam.
Lees fam. winter 2020

Fam. winter 2020

Mark vertelt hoe hij zijn verslaving overwon en zich nu inzet om de wereld een stukje cleaner te maken. Vraagt Lisa onze Epke het hemd van het lijf. En geven we antwoord op de meest gestelde vragen van onze leden.

Meer fam. lezen?

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
550.450 klanten gingen u voor