Fam. magazine van De Friesland

De Friesland wil mensen motiveren om gezond te eten, bewegen en te leven. In ons (digitale) magazine fam. delen we volop inspiratie en tips op het gebied van gezondheid en vitaliteit. We delen bijzondere verhalen over krachtige mensen en we leggen zorginhoudelijke onderwerpen eenvoudig uit.

Heb je een verzoek of een vraag voor de redactie? Mail dan naar fam@defriesland.nl.

Fam. voorjaar 2022

Het is lente! Voor Epke’s gezin dé tijd om er lekker op uit te trekken. In onze nieuwe fam. vertellen inspirerende mensen over hun dromen en nieuwe avonturen, maar ook hoe ze omgaan met beperkingen en tegenslagen. Margriet en Jorge vertellen hun aangrijpende verhaal over hun zoon Jan die een hersentumor heeft. Familie van der Zwaag ‘runt’ een gezinshuis met hun 8 (pleeg)kinderen en Pepe gooit zijn leven over een andere boeg. Dat en meer in fam.!

Lees fam. voorjaar 2022

Fam. winter 2021

Sandra en haar dochters Mandy en Leonie vertellen waarom zij al hun hele leven vrijwilligerswerk doen. En lees over Merijn en Sanne die samen met hun kinderen en Merijn haar ouders in een bijzonder familiehuis wonen. Dat en veel meer in de fam.

Fam. najaar 2021

Koen en Gina vertellen over hun “maffe” buiten-experiment, ze sliepen een jaar lang buiten. Bernard en Marleen nemen je graag mee naar hun sfeervolle Thomashuis. En lees over de beste zorg, gewoon bij jou thuis én ontdek de leukste herfstuitjes.

Fam. zomer 2021

Alice en Erik vertellen over hun liefde voor de watersport. Ondanks hun chronische ziekte MS genieten zij van alles wat er wél mogelijk is. Ook John en Samira gaan samen op pad. Zij leren de omgeving en voorál elkaar beter kennen.

Fam. voorjaar 2021

In fam. vertellen drie generaties over hard werken en voldoende ontspannen. Paul en Rianne vertellen openhartig hoe je verder gaat, als kinderen krijgen niet lukt. En lees je welke ondersteuning we bieden voor mantelzorgers. Dat en veel meer in fam.
8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer