Doorgaan naar hoofdinhoud

Fam. magazine van De Friesland

De Friesland wil mensen motiveren om gezond te eten, bewegen en te leven. In ons (digitale) magazine de Fam. delen we volop inspiratie en tips op het gebied van gezondheid en vitaliteit. We delen bijzondere verhalen over krachtige mensen en we leggen zorginhoudelijke onderwerpen eenvoudig uit.

Heb je een verzoek of een vraag voor de redactie? Mail dan naar fam@defriesland.nl.

Rosanne-klein Heeft u een vraag?

Sfeerbeeld Fam.
Fm. zomer 2019

Fam. zomer 2019

Bewegen is leuk! Hoe leuk? Dat vertellen Erik, Patrick en Manon. Telgen uit een roemrucht Fries Kaatsgeslacht. Lees het verhaal van Sophie, die ondanks haar beperking toch in staat is om lekker te sporten. Of dans mee met Parkinsonpatiƫnten.

Lees de Fam. zomer 2019
Fam. voorjaar 2019

Fam voorjaar 2019

We zetten je graag aan het denken met een prikkelende stelling. Wat vind jij? Mag de zorg zich met de ongezonde levensstijl van mensen bemoeien? We vroegen het drie experts. Benieuwd? Dit en nog veel meer lees je in de Fam.!

Lees de Fam. voorjaar 2019
Sfeerbeeld Fam najaar 2018

Fam. najaar 2018

Toeval of zit het in de familie? Janna en haar vier kinderen werken allemaal in de zorg. Bijzonder! Anja en Gees kennen elkaar niet, maar trokken de stoute schoenen aan en maakten samen een wandeling. Wat zijn ze over elkaar te weten gekomen?

Lees Fam. najaar 2018
Fam.zomer 2018

Fam. zomer 2018

Hoe ga je verder na een herseninfarct? Wilco vertelt zijn bijzondere verhaal. Bejaard en achter de geraniums? No way! Klaas is 99 jaar en elke week ligt hij in het zwembad. Verandert de rol van de huisarts? We vroegen het drie experts.

Lees Fam. zomer 2018