Medewerker in de bouw

Bouwend Nederland

Werkzaam in de bouw en lid van Bouwend Nederland? Dan kunnen uw medewerkers profiteren van extra voordeel.
Ja, ik wil dit voordeel

De toenemende vergrijzing en hoge fysieke belasting maakt het erg lastig voor bouwbedrijven om personeel duurzaam inzetbaar te houden. Om bouwbedrijven hierbij te helpen hebben we een overeenkomst gesloten met Bouwend Nederland.

logo Bouwend Nederland voordeelpartner

Voordelen voor uw medewerkers

Medewerkers in de bouw en hun meeverzekerde gezinsleden profiteren van extra voordeel, zoals een hogere korting op de zorgpremie en ruimere vergoedingen op de aanvullende verzekeringen.

  • 12% korting op de aanvullende verzekeringen van de Alles Verzorgd Polis
  • Gemiddeld 90 dagen sneller geholpen door onze Wachtlijstbemiddeling
  • Voordelen van  het Plus-pakket  met daarin o.a extra vergoedingen voor fysiotherapie, mantelzorg en geestelijke hulp

Voordelen voor u als werkgever

Een collectieve zorgverzekering bij De Friesland biedt meer dan alleen korting. Bijvoorbeeld inzicht in gezondheidsrisico’s (en de kosten hiervan) in uw branche, advies op maat over hoe u personeel gezond en vitaal kan houden en een gezondheidscheck voor uw medewerkers.

  • Toegang tot Sterk te Werk onze vitaliteits-en inzetbaarheidsdiensten.
  • Inzicht in (branche specifieke) gezondheidsrisico’s.
  • Persoonlijk contact.

Profiteren van dit voordeel?

Lid van Bouwend Nederland

Bent u al lid van Bouwend Nederland en wilt u uw medewerkers laten profiteren van dit voordeel? Neem dan contact op met onze Ondernemersdesk via onderstaande button of bel ons op (058) 291 33 88 van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Ja ik wil dit voordeel

 

Geen lid van Bouwend Nederland?

Een lidmaatschap van Bouwend Nederland is voorwaarde voor het afsluiten van het collectieve zorgcontract. Ga naar bouwendnederland.nl/lid-worden. Zodra u lid bent van Bouwend Nederland, kunt u contact met ons opnemen via ondernemersdesk@defriesland.nl of (058) 291 33 88. De Ondernemersdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Zzp-er in de bouw?

Werkt u als zzp-er in de bouw én bent u lid van Bouwend Nederland? Dan profiteert u ook van hoge korting op uw premie en de voordelen uit het Plus-pakket. Om gebruik te maken van dit aanbod vult u bij het berekenen van uw premie collectiviteitsnummer 204451701 in. Bent u al verzekerd bij De Friesland? Wijzig dan gemakkelijk en snel uw pakket via Mijn De Friesland.

 

Informeer uw medewerkers

Bent u lid van Bouwend Nederland en heeft u voor uw medewerkers een collectief zorgcontract bij De Friesland afgesloten? Informeer dan uw medewerkers over de voordelen van dit collectief. Om u hierin te ondersteunen hebben wij een aantal informatiemiddelen opgemaakt:

Nieuwsbericht

Het nieuwsbericht kunt u per e-mail doorsturen naar uw medewerkers of op uw intranet plaatsen.

Poster

De poster kunt u uitprinten en op een zichtbare plek voor uw medewerkers ophangen. 

Vergoedingenoverzicht

Een globaal overzicht van de vergoedingen uit onze zorgverzekeringen.
Door de kracht van de ‘mienskip’ te benutten en preventief te werken, krijgen we gezonde, gelukkige en productieve klanten en medewerkers. En dat voorkomt uiteindelijk zorgkosten.

Doe je mee?

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer