""

Duurzame InzetbaarheidsIndex (DIX)

Vraag de Duurzame InzetbaarheidsIndex (DIX) aan per mail of bel 058 291 33 88.

Vraag nu aan via e-mail

Wat houdt de DIX in?

De Duurzame InzetbaarheidsIndex (DIX) is een instrument dat bedoeld is voor medewerkers om inzicht te krijgen in de eigen inzetbaarheid. Als werkgever krijg je op groepsniveau inzicht in de inzetbaarheid binnen jouw organisatie.

Hoe werkt de DIX?

Medewerkers krijgen direct na het invullen persoonlijke feedback en een rapport van hun resultaat. Dit rapport bevat adviezen en tips om zelf concreet aan de slag te kunnen met het vergroten van de inzetbaarheid. Hierbij kan eventueel gebruik worden gemaakt van individuele coaching , begeleiding en de inzet van vervolginterventies.

Inhoud DIX

De Duurzame InzetbaarheidsIndex (DIX) is een digitale vragenlijst die de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers op verschillende aspecten meet. Er wordt gekeken naar de kennis en vaardigheden, motivatie, gezondheid, werk-privé en naar de huidige en toekomstige inzetbaarheid van de medewerker.

Privacy

Als werkgever ontvang je alleen de algemene resultaten op groepsniveau. Om privacy redenen krijg je geen inzicht in de individuele resultaten van je medewerkers, tenzij jouw medewerkers dit zelf met jou willen delen.

Kosten en korting via De Friesland

Klanten van De Friesland ontvangen korting per deelnemer.  Log in op het Sterk te Werk portaal en bereken eenvoudig de kosten voor jouw situatie. Nog geen inlog voor het Sterk te Werk portaal? Neem dan contact op met onze ondernemersdesk.

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer