Mentaal

Stress op het werk is inmiddels beroepsziekte nummer 1 en kost het bedrijfsleven bijna twee miljard euro per jaar. Vanwege hogere eisen op de werkvloer ervaren meer mensen tegenwoordig werkdruk. Een langdurig hoge werkdruk kan uiteindelijk leiden tot stress. Met ons aanbod aan (online) trainingen, cursussen en coaching kun je als werkgever preventieve maatregelen treffen om verzuim door mentale klachten tegen te gaan.
""

Mentaal sterke medewerkers

Wil je aan de mentale fitheid van je medewerkers werken? Neem voor persoonlijk advies contact met ons op via mail of bel (058) 291 33 88.

Mail ons
""

Hey Coach

Via Hey Coach kunnen je medewerkers op een laagdrempelige manier via een beveiligde verbinding contact opnemen met een gecertificeerd psycholoog.

""

Mental Check Up

De Mental Check Up is een kort, laagdrempelig en inventariserend gesprek om inzicht te krijgen in de mentale status van je medewerker en om psychische klachten te voorkomen.

""

Mental Coaching

Mental coaching geeft medewerkers op individueel niveau inzicht in het huidige functioneren en helpt ze om buiten de kaders te denken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

""

@Work Preventief

Deze dienst bestaat uit vijf gesprekken met een psycholoog. Doel is om de mentale veerkracht van de medewerker te verhogen en uitval te voorkomen.

Van Druk naar Geluk

We hebben het druk. Met deze training worden je medewerkers zich bewust van hoe stress kan afnemen en hoe het risico op stress gerelateerde klachten en verzuim kan worden afgewend.

""

Virtual Reality mindset training

Virtual Reality mindset training is een met prijzen onderscheiden virtual reality-game met realtime biofeedback die gericht is op het leren managen van het eigen stressysteem.

""

Psycho Sociale Arbeidsbelasting

Met PSA wordt de groep medewerkers die risico loopt om uit te vallen beter in beeld gebracht, zodat je als organisatie preventieve maatregelen kan nemen.

Ga ik naar de finish of naar de start

Je gunt je medewerkers een gezond, vitaal en fijn pensioen. Met deze training werken je bijna pensioengerechtigde medewerkers met plezier naar een nieuw begin.

Gymmen met geraniums

Heb je werknemers die stress ervaren nu de pensioenleeftijd nadert? En kunnen ze misschien zelfs hun werk niet meer goed uitvoeren? Dan is deze training een uitkomst.

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer