Leefstijl

Wil je een gezonde leefstijl bij je medewerkers bevorderen? Neem voor advies contact met ons op via mail of bel (058) 291 33 88.
Mail ons
Een gezonde leefstijl heeft een positieve invloed op de werkprestaties van je medewerkers en zorgt voor minder verzuim. De leefstijl is en blijft een keuze van de werknemer, maar als werkgever kun je je medewerkers hierin wel faciliteren. De Friesland heeft een groot aanbod aan leefstijl interventies om je hierbij te helpen.
""

Stoppen met roken

Medewerkers die niet roken verzuimen minder, hebben meer energie en presteren beter. Wil je je organisatie rookvrij maken? Kies dan voor een stoppen met roken training.

""

Leefstijlprogramma

De LTC Boost leefstijltraining helpt medewerkers die mentaal uit balans dreigen te raken, die moeite hebben hun grenzen aan te geven of wel wat meer zelfvertrouwen kunnen krijgen.

""

PMO

Een gezonder leven begint met een goed inzicht in de eigen gezondheid. Met een PMO van Niped of TIGRA krijgen je medewerkers advies op maat voor een gezondere leefstijl. 

""

Budgetcoaching

Budgetcoaching helpt medewerkers inzicht te krijgen in de eigen financiën met als doel om schuldsanering te voorkomen en verzuim en concentratieproblemen op het werk te verminderen.

Het nieuwe gezonde werken

Overleven in een snel veranderende samenleving niet voor iedereen makkelijk. Deze workshop draagt bij aan het omgaan hiermee en helpt bij het maken van een persoonlijk plan van aanpak.  

Werk Privé Balans

Waar ligt de balans tussen werk en privé? We willen als mens alles goed doen en dat kan te veel worden. Help je medewerkers stress te voorkomen met de training Werk Privé Balans van LTC.

De kracht van slaap en herstel

Beter slapen en meer aandacht voor herstel leidt onder andere tot een hogere kwaliteit van werk. Tijdens deze workshop leren je medewerkers meer over het belang van een goede nachtrust in relatie tot werk.

Leefstijltraining De Boost

Leefstijltraining De Boost is een intensieve training voor medewerkers die uit balans zijn of dreigen te raken door bijvoorbeeld stress of hoge werkdruk.

Energyfood; eet als een expert

Eten en drinken inzetten voor je gezondheid; daar draait het om. Maar hoe doe je dat? Met een voedingsexpert komt de werknemer er achter wat werkt op het gebied van voeding en wat niet.  

Alsjeblieft, een dosis arbeidsvitamines voor je medewerkers

Gezond eten tijdens het werk is soms best lastig. Helemaal nu we thuiswerken en werk en privé door elkaar heen lopen. Daarom hebben we het boekje Arbeidsvitamines gemaakt voor jou en je medewerkers. Vol praktische tips, verantwoorde recepten, interessante blogs en nuttige informatie over gezonde voeding. Alles om te inspireren en te motiveren, om ook terwijl we (thuis)werken, gezonde keuzes te maken.

Download Arbeidsvitamines 

8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer