Fysiek

39% van werkend Nederland heeft arbeidsgerelateerde fysieke klachten (bron: trendrapport De Friesland, 2019 (pdf)). Hebben je medewerkers fysiek zwaar werk? Of zitten ze juist veel achter hun bureau? In beide gevallen zijn fysieke klachten een belangrijk aandachtspunt voor jou als werkgever. De Friesland biedt een aantal diensten, programma’s en trainingen om arbeidsgerelateerde fysieke klachten te voorkomen of te verminderen.
""

Fysiek fitte medewerkers

Wil je werken aan de fysieke fitheid van je medewerkers, maar geen idee waar te beginnen? Neem voor advies contact met ons op via mail of bel (058) 291 33 88.

Mail ons

Arbeidsgeneeskundig onderzoek

Stagneert het herstel van je medewerker zonder dat daar een duidelijke verklaring voor is? Een arbeidsgeneeskundig onderzoek kan uitkomst bieden en zo onnodig lang verzuim voorkomen.

Rug Vitaal programma

65% van de arbeidsgerelateerde fysieke klachten onder medewerkers bestaat uit rugklachten. Een goede behandeling van deze klachten is belangrijk om pijn te verminderen en uitval te voorkomen.

Werkplekonderzoek

Een werkplekonderzoek kan de oorzaak van werkgerelateerde fysieke klachten achterhalen en voorkomen of verminderen. Zo voorkom je uitval en bevorder je de productiviteit.

Gedragsmatige fysieke training

Met de gedragsmatige fysieke trainingen worden fysieke klachten direct aangepakt, de kans op uitval verkleint en re-integratie bevordert.

Actief werken aan herstel

Werken aan de gezondheid van een werknemer die is uitgevallen door gezondheidsklachten. Met als doel om de werknemer zo snel mogelijk weer te laten beginnen op een gezonde manier.  

Advies gezond thuiswerken

Thuiswerken is een vast en blijvend onderdeel geworden van ons werk. Met PimMulier@Home krijgen je werknemers persoonlijk advies om het thuiswerken op een gezonde manier te kunnen doen. 

Instappakket dynamisch werken

Ervaar de voordelen van ergonomisch werken zelf en profiteer van het speciale instappakket van onze partner Health2Work.

Werkplekonderzoek Beeldscherm

Hebben je medewerkers klachten door het werk achter een beeldscherm? Met een werkplekonderzoek Beeldscherm worden klachten door de werkplek verholpen of voorkomen.

Werkplek Chauffeur

Beroepschauffeurs zitten lang en hebben daardoor kans op klachten. Met een Werkplekonderzoek van Tigra zorg je voor een gezonde werkplek.

Fysiek Fit Check

De Fysiek Fit Check is een snelle en efficiënte oplossing om medewerkers met fysieke klachten te screenen, om op maat gerichte interventie mogelijk te maken en verzuim of mogelijke uitval tegen te gaan.
8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer