Informeer uw medewerkers

Informeer uw medewerkers over de voordelen van de collectieve zorgverzekering met onze informatiemiddelen.
Bekijk alle middelen

Communicatiemiddelen

Onderstaand de middelen die u kunt gebruiken om uw medewerkers te informeren. Twijfelt u of uw medewerkers wel of niet gebruik kunnen maken van het Plus-pakket? Neem dan contact met ons op via ondernemersdesk@defriesland.nl. Wij helpen u graag. 

Met Plus-pakket

Nieuwsbericht (docx)
Melding in e-mailhandtekening (docx)
Poster (pdf)

U heeft als werkgever akkoord moeten geven op het aanbieden van het Plus-pakket. Het betreft namelijk een aanpassing in het collectieve contract. Heeft u voor 1 oktober 2022 het aangepaste contract ondertekend naar ons teruggestuurd? Dan kunt u bovenstaande communicatiemiddelen gebruiken om uw medewerkers te informeren.

Zonder Plus-pakket

Nieuwsbericht (docx)
Melding in e-mailhandtekening (docx)
Poster (pdf)

Bent u niet akkoord gegaan met het aanbieden van het Plus-pakket? Of heeft u het aangepaste contract niet ondertekend naar ons teruggestuurd? Dan kunt u bovenstaande communicatiemiddelen gebruiken om uw medewerkers te informeren.

 

Vragen of specifieke wensen?

Twijfelt u of u gebruik kan maken van het Plus-pakket? Of heeft u specifieke wensen voor het communicatiemateriaal? Bijvoorbeeld een specifiek formaat banner voor op uw intranet? Neem dan contact met ons op via ondernemersdesk@defriesland.nl of (058) 291 33 88. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Collectieve voordelen in beeld

We hebben een animatievideo gemaakt waarin de voordelen van de collectieve verzekering visueel en eenvoudig zijn weergegeven. Bekijk de video en deel met uw medewerkers, bijvoorbeeld via e-mail.

U kunt de video delen via ons Vimeo kanaal.

  1. Ga naar de video op Vimeo
  2. Klik op de ‘share’ button onder de video.
8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
540.400 klanten gingen u voor