Geslaagde eerste editie van FestiVitaal!

Op 29 oktober was het zover: het beweeg & doe festival FestiVitaal vond plaats in recreatiegebied De Heide in Heerenveen. De dag stond in het teken van een gezonde en vitale leefstijl. Voor jong en oud was er van alles te doen. Bijna 4000 bezoekers hebben genoten van leuke workshops, actieve clinics, demonstraties en boeiende lezingen op het gebied van muziek & dans, natuur & gezondheid, voeding en beweging.
 
""

Impressie FestiVitaal 2018

De eerste editie van FestiVitaal was geweldig. We nemen je graag nog even mee terug naar FestiVitaal 2018, bekijk hier de aftermovie.

Fun voor kids

De kids komen tijd tekort met de kook-, knutsel- en dansworkshops, het uitproberen van verschillende sporten, verrassende demonstraties, zweven in de zweefmolen en nog veel meer!

Natuur & Gezondheid

Ontdek de wereld om je heen op het gebied van natuur en gezondheid. Maak kennis met nieuwe innovaties op het gebied van zorg, struin de gezondheidsmarkt af of zoek verdieping bij verschillende boeiende sprekers.

Beweging & Sport

Vol of slank, jong en oud, afgetraind of pas gestart: bewegen en sporten is voor iedereen. Ontdek en probeer nieuwe manieren van bewegen op FestiVitaal.

Muziek & Dans

Luisteren, meezingen, dansen en genieten doe je op FestiVitaal bij de verschillende acts op het hoofdpodium én op andere verrassende plekken op het festivalterrein.

Voeding

Culinair genieten doe je tijdens FestiVitaal bij een van de foodtrucks op de foodmarket. Er is een ruim aanbod aan streetfood dus je vindt hier voor ieder wat wils. Gezond en lekker natuurlijk!