Doorgaan naar hoofdinhoud
FestiVitaal is hét beweeg- en doefestival voor jong en oud!

Geslaagde eerste editie van FestiVitaal!

Op 29 oktober was het zover: het beweeg & doe festival FestiVitaal vond plaats in recreatiegebied De Heide in Heerenveen. De dag stond in het teken van een gezonde en vitale leefstijl. Voor jong en oud was er van alles te doen. Bijna 4000 bezoekers hebben genoten van leuke workshops, actieve clinics, demonstraties en boeiende lezingen op het gebied van muziek & dans, natuur & gezondheid, voeding en beweging.

Festivitaal-letters geplaatst in het water

Impressie FestiVitaal 2018

De eerste editie van FestiVitaal was geweldig. We nemen je graag nog even mee terug naar FestiVitaal 2018, bekijk hier de aftermovie.

Bekijk de aftermovie
Fun voor kids

De kids komen tijd tekort met de kook-, knutsel- en dansworkshops, het uitproberen van verschillende sporten, verrassende demonstraties, zweven in de zweefmolen en nog veel meer!             

Meer over fun voor kids
Natuur en gezondheid

Ontdek de wereld om je heen op het gebied van natuur en gezondheid. Maak kennis met nieuwe innovaties op het gebied van zorg, struin de gezondheidsmarkt af of zoek verdieping bij verschillende boeiende sprekers.

Meer over natuur & gezondheid
Beweging en sport

Vol of slank, jong en oud, afgetraind of pas gestart: bewegen en sporten is voor iedereen. Ontdek en probeer nieuwe manieren van bewegen op FestiVitaal.

Meer over beweging & sport
Muziek en dans

Luisteren, meezingen, dansen en genieten doe je op FestiVitaal bij de verschillende acts op het hoofdpodium én op andere verrassende plekken op het festivalterrein.

Meer over muziek & dans
Foodtruck

Culinair genieten doe je tijdens FestiVitaal bij een van de foodtrucks op de foodmarket. Er is een ruim aanbod aan streetfood dus je vindt hier voor ieder wat wils. Gezond en lekker natuurlijk!

Meer over voeding
Recreatiegebied De Heide Heerenveen
28 oktober 2018
Gratis toegang

Plattegrond

Programma

Route en parkeren

Huisregels FestiVitaal

Waarom FestiVitaal?

FestiVitaal is een initiatief van De Friesland Zorgverzekeraar. Bij De Friesland geloven we dat mensen elkaar willen helpen om langer gezond, vitaal en gelukkig te leven. Onze ambitie? Van het Noorden de gezondste en meest vitale regio van Nederland maken. Daarom werken we veel samen met onze partners. Met hen ontwikkelen we tal van activiteiten en starten we nieuwe initiatieven, zoals FestiVitaal.