Doorgaan naar hoofdinhoud
FestiVitaal: banner muziek en dans
Iris Kroes

Iris Kroes

Met haar stem bezorgt ze Nederland kippenvel. Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht van heel Nederland. Kom genieten van haar betoverende stem op ons hoofdpodium.

Jelle B

Jelle B

Met slechts zijn stem en een gitaar zet Jelle B de tent op zijn kop! De oorspronkelijk uit Dokkum afkomstige rasartiest heeft in Friesland, maar ook ver daar buiten vele harten veroverd. Zin in een feestje?

Friese coverband Deadline

Deadline

Met Deadline heb je alle ingrediënten in huis voor een knalfeest! Deze Friese coverband moet je horen, maar vooral zien en meemaken!

DJ Scurio

DJ Scurio

DJ Scurio draait de programmaonderdelen op het hoofdpodium aan elkaar met heerlijke, bijpassende en veelzijdige platen.

Shantykoor de Skumkoppen

Shantykoor De Skumkoppen

Liefhebber van shanty's en zeemansliederen? Haak in en zing mee met De Skumkoppen.

Mensen met parkinson aan het dansen

Parkinson-dansen

Dansen heeft een positief effect op de houding en het hele beweegpatroon van mensen met parkinson. Dansen zorgt voor plezier en ze leren vertrouwen op het eigen lichaam en dat wat het nog wel kan.

Recreatiegebied De Heide Heerenveen
28 oktober 2018
Gratis toegang

Plattegrond

Programma

Route en parkeren

Huisregels FestiVitaal

Waarom FestiVitaal?

FestiVitaal is een initiatief van De Friesland Zorgverzekeraar. Bij De Friesland geloven we dat mensen elkaar willen helpen om langer gezond, vitaal en gelukkig te leven. Onze ambitie? Van het Noorden de gezondste en meest vitale regio van Nederland maken. Daarom werken we veel samen met onze partners. Met hen ontwikkelen we tal van activiteiten en starten we nieuwe initiatieven, zoals FestiVitaal.