Iris Kroes

Met haar stem bezorgt ze Nederland kippenvel. Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht van heel Nederland. Kom genieten van haar betoverende stem op ons hoofdpodium.

Jelle B

Met slechts zijn stem en een gitaar zet Jelle B de tent op zijn kop! De oorspronkelijk uit Dokkum afkomstige rasartiest heeft in Friesland, maar ook ver daar buiten vele harten veroverd. Zin in een feestje?

Deadline

Met Deadline heb je alle ingrediënten in huis voor een knalfeest! Deze Friese coverband moet je horen, maar vooral zien en meemaken!

DJ Scurio

DJ Scurio draait de programmaonderdelen op het hoofdpodium aan elkaar met heerlijke, bijpassende en veelzijdige platen.

Shantykoor De Skumkoppen

Liefhebber van shanty's en zeemansliederen? Haak in en zing mee met De Skumkoppen.

Parkinson-dansen

Dansen heeft een positief effect op de houding en het hele beweegpatroon van mensen met parkinson. Dansen zorgt voor plezier en ze leren vertrouwen op het eigen lichaam en dat wat het nog wel kan.

Plattegrond FestiVitaal

Een overzicht waar alle activiteiten op het FestiVitaal plaatsvinden.

Download de plattegrond (pdf)

Programma FestiVitaal

U wilt weten wanneer welke activiteit plaatsvindt?

Download het programmaoverzicht (pdf)

Huisregels FestiVitaal

Recreatiegebied De Heide is een prachtig natuurgebied. Dat willen we graag zo houden. Als organisatie doen we er alles aan, om de hinder aan het recreatiegebied tot een minimum te beperken. We vragen onze bezoekers om ook zo te handelen. Helpen jullie mee?

Bekijk hier de FestiVitaal huisregels

Route en parkeren

Woon je in de buurt? Kom dan vooral op de fiets naar De Heide, ten zuidwesten van Heerenveen. Woon je wat verder weg en kom je met de auto? Parkeer dan bij het Abe Lenstra Stadion. Voor jou begint FestiVitaal daar! We brengen je snel en comfortabel met onze FestiVoertuigen naar het festivalterrein. Onze voertuigen rijden de hele dag af en aan naar het festivalterrein en terug naar de parkeerplaats.

Nog even op een rij

  • Met de auto? Parkeren doe je bij het Abe Lenstra Stadion, Abe Lenstra Boulevard. Bekijk hier de route in Google Maps.
  • Met de fiets? Bij recreatiegebied De Heide is volop gelegenheid om je fiets te stallen.
  • Met het openbaar vervoer? Pak dan lijn 115 en stap uit bij halte Heidetunnel. Vanaf daar is het nog 10 minuten lopen.

Waarom FestiVitaal?

FestiVitaal is een initiatief van De Friesland Zorgverzekeraar. Bij De Friesland geloven we dat mensen elkaar willen helpen om langer gezond, vitaal en gelukkig te leven. Onze ambitie? Van het Noorden de gezondste en meest vitale regio van Nederland maken. Daarom werken we veel samen met onze partners. Met hen ontwikkelen we tal van activiteiten en starten we nieuwe initiatieven, zoals FestiVitaal.