Winactie Slachtemarathon is gesloten

Je kunt niet meer meedoen aan de winactie. De winnaars ontvangen per e-mail bericht van ons.

Slachtemarathon en De Friesland

Dit jaar zijn we voor het eerst partner van de Slachtemarathon. En daar zijn we trots op! Met dit sportieve evenement brengen we mensen in beweging door verbinding met elkaar én met hun omgeving. En dát sluit goed aan op onze ambitie om samen fijn en gezond te leven. Daarom verloten we 80 kaarten onder onze klanten. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Over de Slachtemarathon

Uniek Fries evenement

15.000 wandelaars en hardlopers die samen een tocht maken over de voormalige Slachtedijk. Niet alleen een sportieve uitdaging maar ook genieten van kunst, cultuur en het weidse Friese landschap tijdens de Slachtemarathon.

Thema: Wat Oars

Dit jaar gaat het net even wat anders dan de voorgaande marathons. Naast de traditionele 42 kilometer wandelen en hardlopen, is er dit jaar voor het eerst een halve marathon hardlopen en een estafette voor leerlingen van de basisscholen.

Tip: gratis hardloopclinics

Heb jij je al ingeschreven voor de hele of de halve Slachtemarathon? Of meld jij je nu aan en ben jij 1 van de winnaars van de kaarten die we weggeven? Doe gratis mee met de hardloopclinics van de Slachtemarathon.
8.7 in het Klanttevredenheidsonderzoek
584.000 klanten gingen jou voor
Independer score 8.2 Klantwaardering op Independer