Verzekerd van goede zorg. Dichtbij.

Wat je belangrijk vindt, wil je dichtbij hebben. En dat geldt ook als je zorg nodig hebt.

Bereken je premie

Verzekerd van goede zorg. Dichtbij.

Wat je belangrijk vindt, wil je dichtbij hebben. En dat geldt ook als je zorg nodig hebt.

Bereken je premie

Epke over zorg dichtbij

We zijn al meer dan 200 jaar op veel vlakken dichtbij voor onze verzekerden. Met activiteiten en initiatieven op het gebied van vitaliteit en gezondheid. En vooral met het zeker stellen van goede en betaalbare zorg in de buurt. We zijn benieuwd wat Epke hier van vindt.

Waar je in Nederland ook woont: voor een goede en betaalbare zorgverzekering moet je bij De Friesland zijn.

Dokter Appke

Met Dokter Appke krijg je snel deskundig antwoord op je gezondheidsvraag. Onze verzekerden kunnen ook online beeldbellen met een huisarts. Handig als je eigen huisarts niet direct beschikbaar is.

Persoonlijk contact

Onze verzekerden waarderen de goede bereikbaarheid en het telefonisch contact met een 8.1. Bij ons word je direct persoonlijk te woord gestaan. Wat je vraag ook is, wij helpen je graag verder.

Zorg in de buurt

Onze verzekerden kunnen overal in Nederland terecht bij een huisarts, ziekenhuis, fysiotherapeut, tandarts of andere zorgverlener. Dat noemen wij zorg dicht bij jou in de buurt.

‘Dokter Appke is de gezondheidsapp van De Friesland. Het is de moderne variant van goede zorg dichtbij. Ik heb hem zelf ook al meerdere keren gebruikt. Bijvoorbeeld toen mijn zoontje wat klachten had en mijn vrouw en ik daar zorgen over hadden. Ik ben basisarts, maar als ouder wil je liever niet zelf gaan dokteren.”
Epke Zonderland