Fietselfstedentocht

Maak kans op de allerlaatste startbewijzen. Vul het aanmeldformulier in en wie weet fietst u straks de tocht der tochten!
Ik wil meedoen

It giet oan!

De Fietselfstedentocht gaat door. Maar wel op een aangepaste* wijze. We fietsen niet allemaal tegelijk op 1 dag, maar verspreid over 10 weken. Ook starten we op verschillende plekken in de provincie en maken we gebruik van een app.

Deel uw verhaal en maak kans op de állerlaatste startbewijzen

Met wie zou u de Fietselfstedentocht graag willen fietsen? En waarom? Doe mee en maak kans op de twee állerlaatste startbewijzen.

Hoe werkt het?

Uit de inzendingen kiezen we 1 winnaar die 2 startbewijzen ontvangt. Voor u en uw fietsmaatje. We letten vooral op uw motivatie om samen mee te doen.

We maken maandag 5 juli de winnaar bekend. Heeft u een startbewijs gewonnen, dan ontvangt u een mail van ons.

Maak kans op 2 startbewijzen

Om 2 startbewijzen te winnen vult u het aanmeldformulier in en gaat u akkoord met onze actievoorwaarden.

Geef aan met wie u samen de Fietselfstedentocht wilt fietsen en waarom.

U kunt meedoen tot en met woensdag 30 juni 2021.

Ja ik wil meedoen

Partner Fietselfstedentocht

De Friesland is dit jaar weer partner van de Fietselfstedentocht. De tocht daagt mensen uit om de fiets te pakken en eropuit te gaan. Of je nu jong of oud bent, voor een snel gemiddelde gaat of om te genieten: iedereen kan meedoen. Op zijn of haar manier. Dat past bij onze ambitie: zoveel mogelijk mensen uitnodigen om gezond en vitaal te leven.

* Wilt u precies weten wat de aangepaste editie van de Fietselfstedentocht inhoudt? U vindt het op de website fietselfstedentocht.frl.

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
550.450 klanten gingen u voor