AV Frieso

Moet u rondkomen van een beperkt inkomen? Dat is vaak al moeilijk genoeg. Dan wilt u zeker niet teveel betalen voor uw zorgverzekering. De Friesland begrijpt dit en vindt dat goede zorg voor iedereen betaalbaar moet zijn.

AV Frieso

Speciaal voor mensen met een laag inkomen heeft De Friesland, samen met gemeenten, de Aanvullende Verzekering Frieso ontwikkeld. Een complete verzekering met een scherpe premie. Maar wel met ruime dekkingen. Bovendien zijn kinderen tot 18 jaar gratis aanvullend meeverzekerd. Als u in aanmerking komt voor de AV Frieso, ontvangt u bovendien een aantrekkelijke korting op uw basisverzekering.

Uw voordelen met een AV Frieso

  • Alternatieve geneeswijzen max. € 500,- per jaar
  • Brillen en contactlenzen max. € 300,- per 3 jaar
  • Fysiotherapie: alle medisch noodzakelijke behandelingen
  • Volledige vergoeding eigen bijdrage basisverzekering bevalling en kraamzorg
  • Volledige vergoeding orthodontie tot 18 jaar
  • Tandheelkundige zorg vanaf 18 jaar max. € 250,- of € 500,- per jaar (afhankelijk van de keuze van het gemeentebestuur in uw woonplaats)

Bekijk hier het complete vergoedingenoverzicht

Ook profiteren van de voordelen van de AV Frieso?

Ga dan langs bij de balie Sociale Zaken van uw gemeente. Op basis van uw inkomensgegevens bepalen zij of u in aanmerking komt voor de AV Frieso. Voor deze aanvullende verzekering is geen medische keuring nodig. Als u recht heeft op de AV Frieso, wordt u altijd geaccepteerd.

Bekijk hier het overzicht van deelnemende gemeentes