Wat u zelf kunt regelen

Naast ondersteuning van familie of bekenden zijn er ook allerlei mogelijkheden om uw leven gemakkelijker te maken in en rond uw woning.

Mantelzorghulplijn

Wilt u persoonlijk advies over over hulpmiddelen, woning aanpassing en domotica, neem dan contact op met de mantelzorghulplijn. Een gespecialiseerde medewerker luistert naar uw verhaal of uw vraag en denkt mee. U bereikt de medewerker via het (058) 291 31 24.

Veiligheid in huis, hulpmiddelen

Een hulpmiddel helpt u bij dingen die u zelf vanwege een beperking of aandoening niet meer (goed) kunt. Hulpmiddelen helpen u om zelfstandig(er) te leven en mee te blijven doen in de samenleving.

Vergoedingen

Informatie over het recht op vergoeding van hulpmiddelen bij De Friesland Zorgverzekeraar vindt u op de vergoedingenpagina hulpmiddelen.

Woningaanpassingen

Het loont de moeite om tijdig uw woning aan te passen zodat u zo lang mogelijk veilig, comfortabel en zelfstandig kunt blijven wonen.

Domotica

Domotica kunnen ouderen en mensen met een beperking ondersteunen langer zelfstandig thuis te blijven. Domotica is de verzamelnaam voor een combinatie van diensten, apparaten en informatietechnologie op het gebied van veiligheid, comfort en zorg.

Heeft u een vraag?

058 291 31 31

Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur.


Of neem contact op via:

Independer score 8.1 klantwaardering op Independer
8.2 in de KlantenMonitor Zorgverzekering
550.450 klanten gingen u voor