Doorgaan naar hoofdinhoud

Nieuwe huisartsenpraktijk medTzorg in Leeuwarden

Huisartsenpraktijk medTzorg vestigt zich op 1 april aan het Cambuurplein in Leeuwarden. Met de komst van deze nieuwe huisartsenpraktijk naar Leeuwarden wordt de druk op de Leeuwarder huisartsenzorg sterk verminderd. De nieuwe praktijk staat open voor alle Leeuwarders die op zoek zijn naar een nieuwe of andere huisarts.

MedTzorg is een landelijk organisatie met het hoofdkantoor in Utrecht. MedTzorg zet zich in voor huisartsenzorg aan bijzondere doelgroepen, maar staat ook open voor alle andere Leeuwarders die op zoek zijn naar een huisarts. MedTzorg levert de huisartsenzorg in nauwe samenwerking met de andere praktijkhouders in Leeuwarden.

De komst van medTzorg naar Leeuwarden is mede te danken aan de gezamenlijke inspanning van de gemeente Leeuwarden, GGD Fryslân en De Friesland Zorgverzekeraar. Deze partijen hebben met een aantal huisartsenorganisaties vorig jaar een gezamenlijk plan van aanpak voor toekomstige huisartsenzorg gemaakt. Eén van de actiepunten was een oplossing vinden voor de huidige druk op de Leeuwarder huisartsenzorg.


Rosanne-klein Heeft u een vraag?

560.000 klanten

568.000 klanten

De Friesland heeft 568.000 klanten.


Klanten geven een 8.3

Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.