Doorgaan naar hoofdinhoud

Nieuw uiterlijk voor De Friesland

Logo De Friesland met patroon

 

Een nieuw logo, dat beter past bij wat we willen betekenen
We willen zorg betaalbaar en toegankelijk houden. Vanuit onze maatschappelijke en regionale verantwoordelijkheid zetten we in op nieuwe initiatieven en diensten op het gebied van preventie en vitaliteit. Zo zijn we er niet alleen voor mensen als ze zorg nodig hebben, maar ondersteunen we ze ook graag bij een gezonde en vitale leefstijl. We doen dus meer dan zorg verzekeren. Daarom noemen we onszelf voortaan De Friesland.

Logo met doe je mee?

Nieuw logo en nieuw adres

Bij onze kortere naam past een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Die gaat u vanaf nu op steeds meer plekken tegenkomen. We doen dit stap voor stap. Het kan dus zijn dat u de komende tijd zowel ons oude als ons nieuwe logo tegenkomt, bijvoorbeeld op de zorgpas. Medio juli verhuizen we naar het hoogste gebouw van Leeuwarden, aan de Sophialaan 50. Daar ziet u straks ons nieuwe logo op de gevel staan.

Doe je mee?

Onze droom is om met elkaar de meest gezonde en vitale ‘mienskip’ (Fries voor gemeenschap) van Nederland te zijn. We helpen mensen zo gezond en vitaal mogelijk te leven. We willen mensen de regie op hun gezondheid geven en een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven bevorderen. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we u als zorgpartner voor nodig. Doe je mee? Wilt u meer weten over het verhaal achter onze nieuwe huisstijl?

Bekijk  onze film

Vragen?

Of wilt u het nieuwe logo ontvangen voor communicatie naar uw cliënten? Neem u dan contact op met uw contactpersoon.

 

Rosanne-klein Heeft u een vraag?

560.000 klanten

568.000 klanten

De Friesland heeft 568.000 klanten.


Klanten geven een 8.3

Een 8.3 voor Klantcontacten

Klanten geven een 8.3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen.